.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesNoi detalii au ieșit la iveală în dosarul în care sunt cercetaţi parlamentarii Mădălin Voicu şi Nicolae Păun. În presă au scăpat o parte dintre stenogramele procurilor și s-a aflat cum îi jignea Nicolae Păun pe oamenii care-i reprezenta.

Mai mult, acesta ameninţa că îl va ucide de procurorul de caz. Nicolae Păun, acuzat de trafic de influenţă, fals în declaraţii, deturnare de fonduri şi spălare de bani în acelaşi dosar în care este cercetat şi Mădălin Voicu.

Mădălin Voicu: Bine, băi, dar ce avem noi de ascuns? Am făcut ceva?
Nicolae Păun: Nu avem nimic de ascuns …[foloseşte cuvinte obscene-n.n]…Auzi, măi? Fac câţiva ani de viaţă, de pârnaie, da’ să moară copiii mei, când ies afară, dacă nu, dau două cuţite în gât la procurori şi mă p.. pe ei…….
Nicolae Păun: Bă, auzi? Tu n-ai trăit în anii 60, Mădă, cum eşti acum. Când ţi-am spus eu din primăvară: mă, vezi că ăştia sunt pe noi.
Mădălin Voicu: Bine, bă, şi ce să ne facă? Eu nu am afaceri, n-am combinaţii, n-am şmecherii………
Nicolae Păun: Păi pe tine nu, dar pe mine mă face!
Potrivit surselor citate, procurorii DNA arată că este extrem de relevant modul in Nicolae Păun isi arata dispretul fata de comunitatea pe care o reprezintă in Parlamentul Romaniei.
“Ciorile astea nesimţite, nu ai văzut aşa ceva! Zici că să stai şi să le faci bine, şi să alergi să le faci bine, să le fie bine, şi uite”, “Nenorociţii naibii”.
Mădălin Voicu: Da, cumetre………..
Nicolae Păun: …….nu poţi să suni la Finanţe acuma să mai mă primească, să mai stau o dată de vorbă cu el legat de-o treabă?……..
Mădălin Voicu: Băi, pot să-l sun. să te programeze………
Nicolae Păun: Şedinţa de Guvern e mâine, nu? ………..
Mădălin Voicu: Da. Şi e şi plen mâine. îl sun de astăzi ca să te programeze pentru şi te anunţ, da?…..
Nicolae Păun: Îhâm… 5 minute………
Mădălin Voicu: Da, mă, înţeleg. Dacă poate să te primească azi, te sun imediat ……
Nicolae Păun: Exact. Bun..
Mădălin Voicu: Bine. …….
Mădălin Voicu: Ce telefon ai, f…-m-aş pe el! ..
Nicolae Păun: Da, da, da, te aud..
Mădălin Voicu: Deci du-te acuma, că te aşteaptă.
Nicolae Păun: Mă duc acuma.
Mădălin Voicu: Hai!

SMS către pila lui Mădălin Voicu Nicolae Păun a trimis un sms către un număr de telefon primit de la Mădălin Voicu: “Mă scuzaţi Nicolae Păun sunt este vorba de Plx 286/2015 Proiect de lege privind anularea contributiei de asigurari de sanatate pentru anumite categorìi de persoane fizice – este proiect al Guvernului. Cu stimă şi respect. Nicolae Păun.”
Mădălin Voicu i-a trimis un sms lui Nicolae Paun, în care îi cere să-i dea bani: “Poţi s-o rogi pe dna.Florentina, sa-mi dea banii, maine, in avans? Am multe prbl. Te rog sa intelegi ! Multumesc….Poti sa vorbesti luni, cu Florentina, sa-mi avanseze banii, pe iunie? Multumesc”.

Discuţiile cu contabila

Faptul ca incasarea sumelor de bani de către Madalin Voicu de la Partida Romilor condusă de deputatul Paun Nicolae nu are la baza o justificare legală, ci doar remuneratia pentru interventiile deputatului Madalin Voicu asupra unor diferiti demnitari si functionari publici reiese din discuţia dintre Nicolae Păun şi contabila Florentina Rotariu.

Florentina Rotariu: Da.
Nicolae Păun: Deci eu sper că pe asta a lui Mădălin nu ai trecut-o.
Florentina Rotariu: Nu. Nu! Păi, nu ştiţi că… De ce v-am întrebat azi?
Nicolae Păun: Şi oricum noi trebuie să ne reaşezăm şi cu salariile, şi cu astea, şi nu putem să mai oferim 4.000 de lei, că oricum nu se întâmplă nimic.
Florentina Rotariu: Ştiu. Păi, şi aşa am avut discuţii cu el. Că iniţial i-am spus să scrie măcar două-trei articole pe lună…â
Nicolae Păun: Nu mai, lasă, să ne lase în pace! Domnu’, lăsaţi-ne, mergeţi!
Florentina Rotariu: Mda. Oricum, staţi aşa, că contractul lui se şi închide dacă nu mă înşel acum. Ar trebui să facem altul.
Nicolae Păun: Nu, nu mai facem altul. S-a închis. Păi, trebuie să facem… Păi, nu mai putem să mai facem altul, pentru că nu se justifică ce faceţi.
Florentina Rotariu: Deci Voicu Mădălin deja se… adică la 01.12 s-a închis. Mai are luna asta.
Nicolae Păun: Păi, perfect. Luna asta, după care nu putem… dacă … Nu ştim, domnu’, că avem alte treburi, o să vedem după congres… Nu, vedem la sfârşitul anului, nici nu-i pomeneşti de nimic, de niciun congres. Nu ştiu, vedem la sfârşitul anului.
Nicolae Păun: ….Fir-ar ale dracului de proiecte, că v-am spus că astea o să ne… ne mănâncă capul proiectele astea! …. Că nici ei nu înţeleg şi că erau ăştia îmbrăcaţi prin fuste pe acolo şi întreba de antreprenoriat social. Şi ea le-a zis, dom’le, da întrebaţi de antreprenoriat social pe ăştia? Păi, ăştia nu ştiu, se sperie dacă le spuneţi asta…
Nicolae Păun: Păi, dacă ăia nu ştiu să se iscălească…!….Nu ştiu să scrie….
Nicolae Păun: Da, da. D’apăi să mai fie pe antreprenoriat social, Doamne, ferească-ne Dumnezeu! …Au fost în jur de 45-50 de persoane chemate. ……

sursa si foto: http://www.expresspress.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .