.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

paun-570x300Deputatul Nicolae Paun (Partida Romilor), arestat pentru deturnare de fonduri si spalare de bani prin derularea a doua proiecte cu finantare europeana, a depus un memoriu la DNA in care arata ca banii alocati i-a distribuit in judetele unde au candidat fostul premier Victor Ponta (PSD) si deputatul Madalin Voicu (PSD).

In memoriul citat de Adevarul, Paun a aratat ca banii alocati Asociatiei Partida Romilor Pro Europa de catre Guvern pentru activitati socio-culturale destinate comunitatii de romi i-a distribuit in mod special in doua judete (Constanta si Gorj) unde au fost organizate actiuni ce au avut drept scop castigarea increderii electoratului pentru ca Victor Ponta si Madalin Voicu sa castige alegerile parlamentare din anul 2012.

Victor Ponta a fost ales deputat in circumscriptia electorala nr.20 Gorj, colegiul uninominal nr.6.

De altfel, in campania din 2012, Victor Ponta a fost asigurat ca va primi 80% din voturile romilor gorjeni.

Cateva sute de romi s-au intalnit in decembrie 2012, la Targu-Jiu cu primul ministru Victor Ponta, presedintele comisiei juridice din senat, Toni Grebla, deputatii Madalin Voicu si Nicolae Paun, presedintele consiliului judetean Gorj, Ion Calinoiu si cu presedintele PSD Gorj Florin Carciumaru.

Intalnirea a fost organizata de Partida Romilor Gorj condusa de Nelu Pavel si de Uniunea Romilor Crestini din Romania, presedinte Ion Mihai. Cei doi lideri ai romilor au tinut sa asigure conducerea Uniunii Social Liberale ca toti romii din judet vor vota duminica, pe 9 decembrie, candidatii acestei formatiuni, in frunte cu premierul Victor Ponta. Asa prezenta un eveniment electoral ziarul local Impact in Gorj, in articolul “Premierul Victor Ponta si senatorul Toni Grebla, la intalnire cu romii din judet”.

“Acesta a fost primit cu mult entuziasm de romi, Victor Ponta fiind votat de membrii etniei rome din Targu-Jiu ca deputat si in ultimele doua mandate. Atat presedintele PSD Gorj, Florin Carciumaru cat si presedintele Consiliului Judetean, Ion Calinoiu, le-au explicat celor prezenti ca Victor Ponta s-a tinut de cuvant in tot ce le-a promis gorjenilor. Primul ministru, Victor Ponta le-a recomandat liderilor romi sa elaboreze cat mai multe proiecte viabile care sa isi gaseasca finantare prin Agentia Nationala pentru Romi, structura aflata in subordinea Guvernului”, scria ziarul.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .