.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

media-145020286143656800De-a lungul timpului, vapoare, ambarcaţiuni uşoare şi chiar avioane au dispărut fără urmă în Oceanul Atlantic, într-o zonă cuprinsă între Insulele Bermude, Porto Rico şi Fort Lauderdale cunoscută drept Triunghiul Bermudelor. O echipă de oameni de ştiinţă din Rusia susţine că a descifrat misterul acestor dispariţii, care ar fi provocate de acelaşi fenomen geofizic care se află la originea giganticelor cratere apărute brusc în Siberia în perioada verii, scrie portalul Huffington Post.

Experţii sunt de părere că, la fel ca în cazul fenomenelor de tip “pingo” sau hidrolacolit din Siberia, în subsolul marin din Triunghiul Bermudelor există mari pungi de gaz metan care la un moment dat se sparg violent, iar gazele degajate urcă spre suprafaţa oceanului şi produc pierderea flotabilităţii ambarcaţiunilor aflate în trecere prin zona respectivă. De asemenea, când ajung în atmosferă, aceste gaze pot produce pierderea portanţei aeronavelor care zboară pe acolo.

Fenomenul “Triunghiul Bermudelor este un efect al reacţiilor hidraţilor de gaze naturale” (aşa cum este hidratul de metan), susţine omul de ştiinţă rus Igor Ielţov pentru publicaţia The Siberian Times. “(Hidraţii de gaze) încep să se descompună activ, gheaţa metanică trecând în formă gazoasă. Această reacţie se produce rapid, ca o avalanşă sau ca o reacţie nucleară, eliberând volume uriaşe de gaz. Astfel, apa oceanului ajunge să pară că fierbe, iar vapoarele se scufundă pentru că-şi pierd flotabilitatea. Acelaşi fenomen duce şi la suprasaturarea anumitor porţiuni atmosferice cu metan, ceea ce produce puternice turbulenţe atmosferice şi prăbuşirea aparatelor de zbor”, a explicat el.

Hidraţii de gaze naturale sunt amestecuri îngheţate de apă şi gaz, în special de metan (hidratul de metan). Astfel de amestecuri se găsesc în permafrostul din anumite regiuni siberiene, precum şi în subsolul unor zone ale oceanului. În perioada recentă trei cratere gigantice, rezultate în urma unor fenomene de tip “pingo”, au apărut în peninsulele siberiene Iamal şi Taimir, în urma degajări explozive ale unor astfel de acumulări de gaze.

Vladimir Potapov, coleg cu Ielţov, a afirmat, la rândul său, că “principalul element al teoriei noastre pentru explicarea craterului din Iamal este eliberarea gazelor din astfel de hidraţi”.

“Am descoperit că astfel de hidraţi de gaze există atât în stratul de profunzime, care în cazul peninsulei (Iamal) se află la câteva sute de metri adâncime, cât şi în straturile superficiale ale solului”, a adăugat el. În cursul verii, aceşti hidraţi se topesc, iar gazele răbufnesc exploziv din subsol, la fel ca dopul unei sticle de şampanie, formând cratere, scrie agerpres.ro

sursa si foto:  http://www.stiripesurse.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .