.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

ID-100201138Când ne este sete, suntem deja dehidratați – avem nevoie de apă ca de aer! Știați că deshidratarea poate fi cauza problemelor noastre digestive, ale pielii sau renale?

Ai observat că persoanele care beau apă toată ziua sunt mai slabe și mai sănătoase? Nu mult lichid deodată, ci puțin și des – aceasta este cheia siluetei echilibrate și sănătății pe termen lung. Ține la îndemână o sticlă cu apă și bea din ea toată ziua. Dacă te trezești mai târziu dimineața, bea 2 pahare de apă călduță – o să-ți regleze tensiunea arterială mai bine decât cafeaua băută pe stomacul gol (cafeaua te deshidratează!). Și să nu-ți imaginezi că sucurile îndulcite, cola sau ceaiul te vor hidrata, când de fapt au efect contrar. Zahărul, ca și sarea, consumă apa în procesul de eliminare din organism.

Probleme digestive

Vă spun din experiența proprie, o cană bună de apă îmi reduce 50% din arsuri. Lipsa apei din sistem, împreună cu lipsa mineralelor alcaline, cum sunt calciul și magneziul, agravează problemele digestive și chiar le provoacă, pe termen lung – ulcer, gastrită și reflux gastroesofagian.

Hipertensiune arterială

La o hidratare normală, sângele conține 92% apă. Când e deshidratat, sângele se îngroașă și circulă mai greu, crescând presiunea în artere.

Astm și alergii

Când e deshidratat, căile respiratorii se contractă, pentru a reține apa. De fapt, producția de histamină (un neurotransmițător esențial în mecanismele de apărare a organismului împotriva agenților patogeni) crește exponențial cu pierderea apei din corp.

Oboseală

Deshidratarea duce la încetinirea activității enzimatice în organism, ceea ce duce la oboseală.

Probleme ale pielii

Lipsa apei din organism împiedică eliminarea toxinelor prin piele (prin transpirație), lăsând-o vulnerabilă atacului diverselor afecțiuni, inclusiv dermatită și psoriazis, îmbătrânire prematură, uscăciune, ridare și pătare.

Nivel ridicat de colesterol

Cum reușește organismul să rețină apa? Producând mai multă grăsime, respectiv colesterol în sânge pentru a preveni pierderea apei din celule.

Afecțiuni urinare

Când ai infecție urinară, primul sfat al specialiștilor este – bea apă! Apa „spală” bacteriile aderente la peretele vezicii sau traiectului urinar și evită acumularea de toxine, acestea din urmă fiind un mediu propice dezvoltării bacteriene. Infecțiile urinare recurente pot duce la afectarea rinichilor (insuficiență renală)

Știai că?…

  • Apa înainte de masă reduce senzația de foame, te ajută să mănânci mai puțin și să pierzi astfel în greutate, pe termen lung. Ți-e foame continuu? Bea apă! S-ar putea ca din când în când să confunzi senzația de sete cu cea de foame și să mănânci mai mult când de fapt organismul tău are nevoie de hidratare, nu de mâncare.
  • Bei mai mult, consumi mai mult. Cercetătorii au calculat că dacă o persoană care bea 1,5 litri/zi își crește consumul la 3 litri zilnic, ajunge să consume cu 174 kcalorii mai mult, ceea ce duce la o pierdere în greutate de 2,5 kg într-un an.
  • Băutul apei reci îți poate activa metabolismul și ajuta să arzi calorii. Efectele metabolismului crescut încep la 10 minute după ce ai băut apa și ating maximul la 30-40 de minute.
  • Nu confunda apa cu băuturile răcoritoare sau sucurile de fructe, care aduc un aport consistent de calorii laolaltă cu lichidul.

Sursa: Truth Inside of You

sursa si foto Rostirea:  http://24life.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .