.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

06_Oprisan_ND_3fdce05315În ultimii ani, contractele privind deszăpezirea drumurilor din judeţele din estul ţării sunt câştigate de aceleaşi fi rme. Unele societăţi au avut acţionari lideri PSD, altele sunt apropiate acestora prin diverse verigi.
Marian Oprișan consideră că nu e nicio problemă cu faptul că o fi rmă din care s-a retras un deputat PSD câștigă contracte pe bandă rulantă din bani publici

În ultimele şase ierni, judeţul Vrancea, la şefia căruia se află Marian Oprişan (PSD), a fost deszăpezit de către firma SOTIREX. Cel care a controlat această firmă, la începuturile ei, a fost actualul deputat PSD de Vrancea Victor Roman. După ce a fost ales consilier judeţean în cadrul CJ Vrancea din partea PSD, în 2008, Victor Roman i-a cedat acţiunile partenerei sale, Angela Munteanu. Aceasta este în prezent unicul acţionar al firmei, iar soţul ei, Mihai Munteanu, este director executiv.

10,4 milioane de lei în trei ani

Munteanu a declarat EVZ că societatea pe care o conduce a câştigat contractele de deszăpezire din ultimii şase ani de la CJ Vrancea. Întrebat cum de a reuşit să câştige pe bandă rulantă atâtea contracte, managerul SOTIREX ne-a explicat: “Foarte greu. Cred că am convins prin seriozitate, calitatea muncii prestate şi dotări”. Întrebat dacă deputatul PSD Victor Roman a fost acţionar al SOTIREX, Mihai Munteanu a răspuns: “O fi fost înainte să vin eu în această firmă. Dar asta n-are nicio legătură cu câştigarea contractelor”. Valoarea totală a ultimelor trei contracte câştigate de către SOTIREX de la CJ Vrancea este de 10,4 milioane de lei.

Oprişan: “Care e problema?”

Rugat să explice cum reuşeşte să câştige SOTIREX toate contractele de deszăpezire şi dacă acestea au o legătură cu faptul că în firmă a fost acţionar deputatul PSD Victor Roman, Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea, ne-a declarat: “Licitaţiile sunt licitaţii. Dacă se prezintă două firme, iar una e mai bună, care e problema? Voi, ăştia de la Bucureşti, nu ştiţi nimic. Dacă Victor Roman a fost acţionar la firma asta, care e problema?”

Licitaţiile la Brăila, câştigate de TANCRAD

La CJ Brăila, unde preşedinte este liderul PSD al acestui judeţ, Gheorghe Bunea Stancu, contractele pentru deszăpezire au fost atribuite firmei TANCRAD. Ultimele trei ierni au adus în contul firmei 7,5 milioane de lei. Firma aparţine lui Cătălin Cristian Stăncic şi Adrianei Elena Stăncic, apropiaţi ai PSD.

La Buzău, contractele sunt anchetate de DNA

Victor Mocanu, fostul preşedinte al CJ Buzău, a fost cercetat de procurorii DNA pentru atribuirea şi derularea contractelor de deszăpezire a drumurilor judeţene pentru iernile 2009 şi 2010. Anchetatorii au descoperit că societatea care a câştigat contractele, Conferic SRL, a funcţionat ca paravan pentru firma controlată de ginerele lui Mocanu. Concret, Conferic, firma desemnată câştigătoare, a încheiat un contract de închiriere a 25 de utilaje pentru deszăpezire cu Baum Construct SRL, firmă unde era asociat şi Daniel Drăgan, ginerele lui Mocanu.

Sursa si foto: http://www.evz.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .