.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Zona-in-care-se-fac-foraje-Deva-GoldDeva Gold a inceput forarile pentru aur la iesirea din Deva, pe strada Aurel Vlaicu
La periferia orașului Deva au început forările pentru aur

Deva Gold a inceput deja forarile pentru aur la marginea Devei, inspre cabana Caprioara. Marti dimineata, proprietarul unei case de vacanta de pe strada Aurel Vlaicu a vazut niste utilaje aparute langa terenul sau.

“Ieri am venit si erau aici cu utilaje, am intrebat un muncitor ce fac, si a zis ca fac foraje pentru Euro Gold.”

Se pare ca firma care se ocupa de forari este din Caras-Severin, la intrarea pe drumul forestier care duce la terenul unde se foreaza aflandu-se parcata o masina cu numerele CS-07-FOR.

Se foreaza non-stop, zi si noapte, pe intuneric folosindu-se reflectoare. Sunt vreo 5-6 muncitori, si inca unul sau doi care stau de paza pentru a interzice accesul oricarei persoane neautorizate la fata locului. Pentru foraje se foloseste un utilaj mare care, din spusele muncitorilor, poate sapa pana la 500 de metri adancime. Au fost trase si multe tevi de plastic pentru apa.

Nu se stie inca daca proprietarii terenurilor peste care au fost trase conductele de apa si-au dat acceptul. Pamantul fiind argilos, exista riscul unor alunecari de teren cauzate de cantitatea mare de apa folosita la foraje.

Reporterii nostri, ajunsi la fata locului, nu au fost lasati sa treaca de catre doi paznici care stateau la intrarea spre drumul forestier. Acestia au refuzat sa ne dea orice fel de detalii, trimitandu-ne la sediul Deva Gold.

Va reamintim ca Deva Gold a fost cumparata de Eldorado Gold, care are are in concesiune exploatarea de la Certej. Eldorado Gold este o alta companie canadiana care vrea sa inceapa exploatarea aurului cu cianuri, dupa modelul Rosia Montana, in perimetrele aurifere Brad, Deva şi Muncel (judeţul Hunedoara).

Explorarile sunt facute de European Goldfields, o “gaselnita” a aceluiasi Frank Timis ca si Rosia Montana, care a fost vanduta la Eldorado Gold impreuna cu proiectul Certej. Ei au primit anul trecut prin februarie licenta de EXPLORARE la Deva-Muncel. Zona New Deva-Muncelu, de circa 134 kmp, se intinde din vecinatatea Devei peste partea de nord a Muntilor Poiana Ruscai, pana dincolo de Lapugiu, iar in adancime coboara spre Hundeoara. Zona New Brad, cuprinde toti Muntii Metaliferi, avand peste 370 kmp.

sursa si foto: stareanatiunii

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .