.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

1200x630_313254_migrants-angela-merkel-visits-berli-900x444Potrivit unui raport publicat sâmbătă de presa germană, agresiunile sexuale dublate de tâlhării au fost mult mai răspândite decât se credea iniţial.

Iar atacurile au fost organizate, mai spune Deutsche Welle.

În cel puțin 12 orașe germane au avut loc agresiuni de acest fel, reiese acum dintr-un raport confidențial al poliției germane, lucruri necunoscute până acum opiniei publice.

Documentul confidenţial, destinat miniştrilor de interne din landurile germane, a fost elaborat de Oficiul Federal al Poliţiei (BKA). În raport se face referire la agresarea sexuală a victimelor în spaţiul public prin distragerea atenţiei urmată de acte de tâlhărie.

În Bavaria au fost înregistrate până acum 27 de cazuri, cele mai multe la Nürnberg şi München. În nord, la Bremen, s-au depus 11 plângeri, la Berlin şase şi la Baden-Württemberg 25. În Hesa, poliţia a documentat 31 de agresiuni sexuale, injurii cu conotaţii sexuale, tâlhării şi tentative de tâlhărie.

Hoţii pe străzile din Germania

În raportul finalizat pe data de 13 ianuarie se arată că cele mai mult plângeri au fost depuse la poliţia din Hamburg şi Renania de Nord-Westfalia, 195, respectiv 1076 la Köln, Düsseldorf şi Bielefeld. Dintre acestea 692 se referă la vătămare corporală şi 384 la agresiuni sexuale.

Incidente similare au fost raportate şi în Saxonia Inferioară, Brandenburg, Saxonia, Renania-Palatinat şi Saarland.

În document se mai specifică şi faptul că majoritatea agresorilor erau tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani, cei mai mulţi consideraţi a fi de origine marocană, algeriană sau tunisiană.

Identificarea agresorilor este dificilă

Sunt evident dificultăţile pe care le întâmpină victimele în descrierea agresorilor. De exemplu, există o plângere în care se specifică că ar fi fost voba despre un “american şi un algerian”, în vreme ce în Hesa, descrierea este generalizată, suspecţii fiind “bărbaţi din nordul Africii, Arabia, sudul Europei, estul Europei”. Într-un raport din Renania de Nord-Westfalia se menţionează că “suspecţii par a avea origini migraţioniste” sau “par a fi străini”, fără detalii mai clare privind zona de provenienţă a acestora.

Autorii raportului califică acest tip de tîlhărie ca fiind nou în istoria criminalisticii germane şi conchid că situaţia rămâne “dinamică”.

Implicarea Scotland Yard

Poliţiştii care anchetează evenimentele din noaptea de revelion de pe străzile Germaniei primesc ajutor de la specialişti din Londra. Aşa numiţii “super-identificatori” de la Scotland Yard se implică în analizarea imaginilor filmate. Capacitatea lor de a recunoaşte figuri umane este considerată a fi superioară celei furnizate până în prezent de programele de identificare pe calculator.

sursa si foto: http://www.flux24.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .