.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

131826FMI ar vrea să împingă Grecia în pragul unei noi crize financiare pentru că Atena nu va avea de ales și va impune rapid reformele cerute de creditorii internaționali.

Asta arată transcriptul unei teleconferințe la care a luat parte și șefa misiunii FMI la Atena, Delia Velculescu, publicat de Wikileaks.

Discuția datează din 19 martie și i-a implicat pe Iva Petrova și românca Delia Velculescu, reprezentante ale Fondului în negocierile cu Atena, și pe Poul Thomsen, directorul Departamentului European al FMI, relatează Euronews și The Guardian.

Potrivit transcriptului, FMI vrea să aducă Grecia în pragul unei noi crize, pentru a obliga Guvernul elen să ia măsuri dure, precum reducerea pensiilor și înăsprirea condițiilor pe piața muncii, susține Wikileaks. Thomsen a atras atenția că grecii “nici măcar nu se apropie de acceptarea ideilor” instituției de creditare.

În replică, Velculescu, șefă a misiunii FMI la Atena, supranumită “Doamna de fier” de la Fondul Monetar Internațional, a subliniat că, “dacă (Guvernul grec – n.r.) este supus la suficiente presiuni” ar accepta condițiile instituției. “Dar nu au suficientă motivație și știu că C.E. este dispusă la compromisuri, deci există o problemă”, a adăugat ea.

Potrivit Wikileaks, Velculescu a dezvăluit că FMI se gândește dacă să publice raportul actualizat privind Grecia la timp sau să îl amâne. Printr-o amânare, Fondul urmărește să o convingă pe Angela Merkel, cancelarul german, supusă deja la presiuni din cauza referendumului din Marea Britanie și a crizei refugiaților, să accepte cererile FMI privind restructurarea datoriilor elene, relatază News.ro.

”Nu voi accepta un pachet de măsuri reduse. Nu o voi face (…) În trecut a existat un singur moment în care au fost luate decizii, atunci când (grecii – n.r.) erau pe punctul de a rămâne fără bani și să intre în faliment (…). Și este posibil ca acest lucru să se întâmple din nou. În acest caz, va fi tărăgănat până în iulie. Europenii clar nu vor purta discuții cu o lună înainte de Brexit”, a spus Thomsen.

Mai exact, FMI intenționa să o amenințe pe Merkel că va părăsi troica de creditori, dacă nu reușește să ajungă la un accord cu C.E. privind restructurarea datoriile elene. “Uite, Merkel, ai în față o întrebare: trebuie să te gândești ce este mai costisitor, să mergi înainte fără FMI (…) sau să accepți restructurarea datoriilor de care noi credem că Grecia are nevoie pentru a ne ține alături?”, a spus Thomsen, potrivit Wikileaks.

În urma dezvăluirilor, Grecia a cerut explicații.

”Guvernul grec cere explicații FMI pentru a ști dacă… un default al Greciei, cu puțin timp înaintea referendumului (asupra menținerii Marii Britanii în Uniunea Europeană), este poziția oficială a Fondului”, a declarat purtătoarea de cuvânt a guvernului Olga Gherovassili într-un comunicat.

La scurt timp după aceea, biroul prim-ministrului Alexis Tsipras a anunțat că el va evoca această problemă cu șefa FMI și liderii europeni.

„Prim-ministrul va trimite imediat o scrisoare oficială Christinei Lagarde cu privire la acest subiect”, a declarat biroul lui Tsipras.

„Noi nu comentăm asupra unor scurgeri (de informații) sau presupuse rapoarte legate de discuții interne”, a reacționat la rândul său FMI într-un comunicat prin e-mail, potrivit Agerpres.

sursa si foto:  http://www.activenews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .