.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

media-145426459174386500Noi dezvăluiri scot la iveală lucruri cu adevărat cutremurătoare despre ceea ce se întâmplă în lumea politică și a serviciilor secrete. Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație arată legături nebănuite între fostul vicepremier și ministru al Internelor, Gabriel Oprea, oameni din SRI, soția purtătorului de cuvânt al SRI și serviciile secrete ale armatei. Conform unor informații, Oprea făcea ședințe la UNPR care erau fost asigurate informativ de serviciile secrete ale armatei! E dezvăluirea bombă a unuia dintre foștii angajați ai acestor servicii.

Concret, colonelul Doru Paraschiv acuză cârdășia dintre șeful spionilor militari, generalul Hăpău, fostul ministru de interne și anumiți judecători de la Curtea Militară de Apel. Paraschiv confirmă acuzațiile unui judecător militar despre colegii săi, Gheorghe Manea și Cezarian Buga, care au judecat sub influența lui Oprea.

Problemele cu DNA ale lui Gabriel Oprea nu sunt singurele probleme ale sale. În două memorii trimise Președinției și MApN, un fost angajat al Direcției Generale de Informații a Armatei (DGIA) dezvăluie că ședințele UNPR au fost asigurate contrainformativ chiar de către structura menționată, grație relațiilor dintre șeful DGIA, generalul Marian Hăpău și Gabriel Oprea. Sursa citată precizează că a reușit să evite acest gen de misiuni ilegale, după ce a solicitat șefillor săi un ordin scris. Fost coordonator al unei unități zonale DGIA, Paraschiv a plecat forțat din armată după ce l-a reclamat penal pe șeful său Hăpău pentru abuz în serviciu. Plângerea a fost respinsă de magistratul militar Cezarian Buga.

Col. Paraschiv a fost trecut în rezervă pe 24 ianuarie 2014. În acea zi ministrul Dușa s-a aflat la manifestările de Ziua Unirii din Focșani și Iași. Dușa și-a delegat atribuțiile către secretarul de stat Otilia Sava, soția purtătorului de cuvânt al SRI, Sorin Sava. Otilia Sava e șefa Departamentului pentru apărare al UNPR, scrielinx.crji.org

sursa si foto:  http://www.stiripesurse.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .