.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

germania-imigranti-620x264Ieri am avut o discuție telefonică cu un prieten plecat să muncească în Germania ca specialist într-un domeniu tehnic. Din motive obiective nu o să-i dau numele.

Discutând despre una, despre alta, am ajuns și la subiectul imigranți, moment în care vocea sa a început să vibreze revoltată; nu atât împotriva nelegiuirilor făcute de aceștia, cât împotriva autorităților germane.

Prietenul meu chiar mi-a relatat despre cazul unei fete nemțoaice din anturajul său care nu prea mai îndrăznește să iasă din casă de teama agresiunilor sexuale (a fost adeseori insultată sau pipăită de imigranți). Ceea ce îi oripilează pe tot mai mulți nemți este faptul că autoritățile germane continuă să ascundă agresiunile imigranților, făcându-i scăpați, chiar dacă se depun reclamații.

Desigur, orice om de bun simț se poate întreba cum este posibil să discriminezi populația propriei țări, în favoarea unor imigranți? Pare de neconceput, nu-i așa?  Punându-și această întrebare de mult timp, atât prietenul meu cât și tot mai mulți germani, au ajuns la următoarele concluzii tulburătoare:

  1. Se ascund infracțiunile imigranților pentru ca populația Europei, revoltată, să nu blocheze valul de imigranți. Procesul islamizării Europei trebuie să continue cu orice preț, rațiunile umanitare fiind doar un pretext pentru proști. Majoritatea refugiaților sunt orice, numai sirieni nu – mai toți bărbați tineri.
  2. Planul final ar putea să fie destabilizarea Europei, amplificarea insecurității și crearea de conflicte etnice și religioase majore pentru ca POPULAȚIA SĂ CEARĂ o supraveghere totală, introducerea legilor Big Brother în toate domeniile și în toate colțurile vieții oamenilor, doar doar va avea din nou liniște și securitate; adică controlul total.

Iată că și nemții se prind de motivele acestei invazii arabe pe care Merkel, servitoarea intereselor elitelor globaliste, o vrea fără limite.

În final, un mesaj pentru proștii bine intenționați: UE nu a reușit în 30-40 de ani să îi integreze pe restul musulmanilor din Europa, stabiliți aici de generații. Prin urmare, este exclusă o integrare în masă a noilor imigranți. Orb să fii ca să nu-ți dai seama! Dacă lucrurile nu vor fi oprite, Europa, așa cum o știm, va fi doar o amintire!

Uitați-vă la Franța: armata e pe străzile Parisului, cu arma în mână. Exact cum îi place lui Hollande!

Cred că e vremea să conștientizăm că, așa cum România NU este condusă în realitate de români, nici Europa NU este condusă de europeni. De aici vin problemele!

Daniel Roxin

sursa si foto:  http://www.cunoastelumea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .