.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, a discutat, miercuri, cu ambasadorul Japoniei în România, Natsuo Amemiya, despre implementarea proiectelor economice abordate la nivel guvernamental, prioritatea fiind construirea liniei de metrou dintre Capitală şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

MAE precizează, într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, că ministrul Diaconescu a avut o întrevedere cu Natsuo Amemiya, ambasadorul Japoniei în România.

“Ministrul Afacerilor Externe a exprimat interesul ţării noastre privind implementarea proiectelor economice discutate la nivel guvernamental. Prioritatea în acest domeniu o reprezintă construirea liniei de metrou dintre Capitală şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă, co-finanţată de partea niponă printr-un împrumut de circa 300 milioane Euro, semnat cu ocazia vizitei la Tokyo a delegaţiei conduse de domnul Traian Băsescu, preşedintele României (martie 2010). Cele două părţi vor continua dialogul pentru identificarea următoarelor proiecte economice care ar putea fi derulate în colaborare.

Ambasadorul japonez a reiterat mulţumirile pentru sprijinul acordat Japoniei de România în urma accidentului nuclear de la Fukushima, materializat în trimiterea din partea Guvernului român a unei mari cantităţi de apă, precum şi în posibilitatea oferită unui grup de studenţi din regiunea Fukushima de a petrece o săptămână de vacanţă în România, la invitaţia preşedintelui României, domnul Traian Băsescu.

Sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .