.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

capsunari11Românii sunt printre cei mai vulnerabili cetățeni din Uniunea Europeană în ceea ce privește traficul de persoane. Aproape săptămânal citim despre cazuri ale unor concetățeni de-ai noștri care ajung să muncească forțat în țări din Uniunea Europeană, cu predilecție în Marea Britanie sau în Franța, dar și în Germania sau țările scandinave și, mai nou, în Irlanda. Pe lângă asta, există foarte multe cazuri de trafic de persoane cu conexiuni în lumea prostituției, dar și neașteptat de multe cazuri ale căror victime sunt copiii. Ce face guvernul român în legătură cu astfel de cazuri? Ne explică ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA cu privire la traficul de persoane: „Guvernul român nu îndeplinește standardele pentru eliminarea traficului de persoane, însă depune eforturi semnificative în acest sens.” Se pare că eforturile nu sunt îndeajuns de susținute, pentru că nu există diminuări semnificative ale fenomenului în ultimii cinci ani. De altfel, „guvernul nu a alocat finanțare ONG-urilor care oferă asistență, iar victimele au avut dificultăți în a obține servicii medicale, consiliere psihologică și despăgubiri din partea traficanților”, se mai arată în același document făcut public în urmă cu două luni. Mult mai importantă pentru reprezentanții României din țările unde proprii lor concetățeni sunt ținuți în sclavie este finanțarea unor proiecte culturale ce se „bucură” de participarea acelorași câtorva persoane din elita obedientă ce ciugulește pe la mesele ambasadelor. „Românii sunt o sursă semnificativă a victimelor traficului de forță de muncă și de exploatare sexuală în Europa de Vest (în special în Marea Britanie, Italia, Spania și Franța) și în Europa Centrală și de Sud (în special în Cehia, Ungaria și Grecia). Bărbații, femeile și copiii români sunt victime ale traficului de forță de muncă în mai multe domenii, dar sunt și forțați să cerșească și să fure în România și în alte țări europene. Femeile și copiii români sunt victime ale traficului sexual în România și în alte țări europene”, scrie raportul menționat mai sus. Nu credem că mai este loc de comentarii.

sursa si foto: NasulTV

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .