.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

FRIGUL ACTUAL si dezvaluirile mass-mediei germane

O marturisire senzationala din presa germana din aceste zile

După experimentul suport din 2010 (vezi tezele meteorologului militar Karavaev referitoare la canicula ruseasca din 2010 si misterioasa statie “meteorologica” Haarp din Alaska), conform unor surse AIAA bine informate, nava X-37c a primit, acum 4 săptămîni, misiunea sa repete testul realizat in urma cu 2 ani cu nava X-37b, dar in condiții de iarna.

Se pare ca aceasta arma sofisticata de influentare a climei a esuat inainte de termenul prevazut si astfel frigul indus in Rusia nu numai ca se prelungeste dar a si avansat neasteptat de mult in Europa.

Conform programului american, frigul ar fi trebuit sa afecteze Iranul – zona de nord -vest – unde sunt comasate mai multe instalatii considerate a face parte din programul nuclear militar, dar odată cu dispariția neasteptata a navei de tip X37-c, anticiclonul a reluat treseul clasic spre Europa.

In prezent situatia este incontrolabila, iar perioda de frig nu pare sa aiba un sfirsit previzibil.
Masuratorile recente realizate de universitatea din Heidelberg releva si prezenta razelor ultraviolete in cantitati inca neintilnit de mici. Acest lucru ar putea confirma ipoteza pre-atacului USA spre Iran , confirma specialistii germani.

Nu este de neglijat nici faptul ca la intrunirea de azi Cancelarul Germaniei a obținut un acord pentru obtinerea a 20 milioane tone cereale din partea Franței pentru a putea acoperi lipsa unei recolte in vara ce urmează. In contrapartida, Germania va livra dispozitive “feuerstrauss” necesare la construcția avioanelor Raffale, singurele care, in experimentul LIBYA , s-au dovedit superioare tehnicilor americane. Rămâne de văzut dacă valul de frig nu va reduce la “tăcere” orice alte arme, conchide comentatorul german.

Sursa : mail

Comentariu RoStirea: Pentru a veni cu informatii in plus despre acest subiect cititi articolul precedent: Vremea – o arma redutabila

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .