.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

bxl-1După Paris, capitala Franței în toamna anului trecut, acum a venit rîndul capitalei Belgiei și a Uniunii Europene să cadă victimă atentatelor coordonate ale terorișitilor musulmani. Doar că de data asta nu cred că sînt prea mulți cei care sînt surprinși de atac. Și asta este trist pentru că atacurile teroriste devin ceva normal cu care ne obișnuim rugîndu-ne doar ca să nu cădem noi victime.

Pot pune pariu de pe acum că printre teroriștii musulmani responsabili de atacul de azi sînt și tineri musulmani născuți, crescuți și educați în Belgia. Probabil că în urmă cu 20 de ani lumea civilizată ar fi lăcrimat dacă ar fi văzut poze cu teroriștii de azi în tabere de refugiați jucîndu-se prin noroi. Cu siguranță ar fi demonstrat și ar fi cerut autorităților să facă ceva, să le ofere adăpost familiilor lor în țările europene. Iar cei ce s-ar fi opus ar fi fost etichetați ca extremiști de dreapta și rasiști.

Exact cum se întîmplă în zilele noastre. Să-i primim cu brațele deschise și să-i ajutăm pentru că se vor integra și vor deveni cetățeni europeni model. Acum nu zic că toți musulmanii sînt teroriști, zic doar că toți teroriștii sînt musulmani și că  printre copiii refugiaților de azi se găsesc teroriștii de mîine. Pe care și noi, prin reprezentanții noștri, îi primim cu brațele deschise.

Explicația este extrem de simplă, musulmanii nu vor să se integreze, oriunde trăiesc în lumea asta, trăiesc în cartiere de-ale lor, merg la școli de-ale lor, foarte rar socializează cu populația băștinașă. Și asta datorită religiei lor deși vezi la televizor părinți plîngînd care nu-și pot explica cum de copilul lor liniștit, iubitor de muzică și fotbal, a devenit terorist. Pentru că asta îi învață islamul, să lupte toată viața împotriva necredincioșilor pînă cînd nu va mai fi nici unul. Iar cei ce nu se convertesc de bună voie trebuie exterminați.

Domnilor guvernanți, încă mai e timp să spunem NU invadatorilor musulmani, avem Constituția de partea noastră:

sursa si foto:  http://www.buciumul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .