.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

media-142778682832737600Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Mircea Govor a acţionat în sensul de a obţine sprijin politic în realizarea intereselor sale, dar şi pe lângă preşedintele şi vicepreşedintele ANAF, fiind interesat de deţinerea controlului asupra activităţii instituţiei Finanţelor pe plan local.

Informaţia apare în referatul DNA înaintat Instanţei Supreme cu propunerea de arestare preventivă a lui Mircea Govor, reţinut miercuri pentru mai multe fapte de şantaj şi folosirea influenţei de către o persoană care deţine o funcţie de conducere în cadrul unui partid politic, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

El este acuzat că, în anul 2013, după adoptarea actelor normative privind măsurile pentru îmbunătăţirea şi reorganizarea activităţii ANAF, a făcut demersuri, folosindu-se de influenţa şi autoritatea funcţiilor deţinute, pentru a obţine numirea, detaşarea, împuternicirea sau menţinerea în funcţii de conducere sau de execuţie în cadrul nou înfiinţatei AJFP Satu Mare a unor persoane obediente lui ori intereselor de partid.

“În acest context, dat fiind interesul manifestat în deţinerea controlului asupra activităţii instituţiei Finanţelor şi de către partidul din coaliţia aflată la putere în acel moment (…), Mircea Govor a acţionat în sensul de a obţine sprijin politic în realizarea intereselor sale. Astfel, în perioada august – octombrie 2013, Govor a cerut sprijin numiţilor (…) şi (…), (…), în sensul de a controla deciziile persoanelor implicate în reorganizarea ANAF, pentru impunerea persoanelor agreate în funcţiile de interes din AJFP Satu Mare. În acelaşi timp, Govor a acţionat în acelaşi scop şi în mod direct sau prin intermediul numitului (…) pe lângă (…) şi (…), preşedintele, respectiv vicepreşedintele ANAF, dar şi pe lângă directorul general al DGFP Cluj – (…), aceştia având atribuţii de serviciu pe linia nominalizării/delegării/împuternicirii persoanelor cu funcţii de conducere în cadrul structurilor teritoriale subordonate”, susţin procurorii.

DNA arată că, în urma acestor acţiuni, Mircea Govor a reuşit impunerea provizorie pe funcţia de şef al AJFP Satu Mare a unei persoane cu care se afla în relaţii de prietenie şi chiar de rudenie prin alianţă.

“Astfel, se poate observa că singurul criteriu avut în vedere la distribuirea unor astfel de posturi îl reprezintă cel politic, toate posturile urmând a fi ocupate de persoane ce provin ori sunt sprijinite de partidele (…) şi (…). (…) Mai mult, Govor, în urma demersurilor efectuate, a reuşit delegarea pe funcţia de şef Birou Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice din AJFP Satu Mare a numitului (…), persoană cu care se află în relaţii de rudenie prin alianţă (…) şi prin intermediul căruia avea controlul asupra modului în care se efectua executarea silită a persoanelor juridice, întrucât parte din societăţile comerciale controlate de către vicepreşedintele CJ Satu Mare se află în stare de insolvenţă sau faliment, fiind impuse cu sume mari, reprezentând datorii la bugetul de stat”, se mai spune în document.

DNA menţionează că Mircea Govor a manifestat interes pentru deţinerea controlului acestui segment de activitate din AJFP Satu Mare şi pentru monitorizarea modului în care erau selectaţi practicienii în insolvenţă la nivelul instituţiei Finanţelor.

De asemenea, anchetatorii au constatat că vicepreşedintele CJ a procedat în aceeaşi manieră şi pentru readucerea pe o funcţie de execuţie sau chiar de conducere a unei persoane, fost şef al Gărzii Financiare Secţia Satu Mare, cunoscut cu probleme de integritate şi care nu a promovat examenul pentru ocuparea unei funcţii în cadrul structurii de antifraudă fiscală.

“Cu toate diligenţele depuse pe lângă decidenţi din mediul politic, dar şi din cadrul structurii de specialitate, (…) nu a promovat niciunul dintre examenele la care s-a prezentat, iar demersurile efectuate nu au avut ca finalitate delegarea ori numirea acestuia pe o funcţie în cadrul AJFP Satu Mare. Este cunoscut faptul că (…) este una dintre persoanele apropiate lui Govor, care, în repetate rânduri, şi-a încălcat atribuţiunile de serviciu pentru a servi interesele vicepreşedintelui CJ Satu Mare, atât de ordin personal, cât şi de ordin politic”, se mai arată în referat.

 

sursa si foto:  http://www.stiripesurse.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .