.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Gabriel-Oprea

 

Hacking Team este singura companie din lume care vinde legal aparatura folosita de hackeri pentru interceptare si ascultare a diverselor device-uri conectate la Internet. Hacking Team a lucrat cu mai multe guverne ale lumii iar reprezentantii acestei firme sustin ca nu ar face comert cu statele aflate sub embargo NATO sau UE.

 

1144

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corespondenta dintre IGPR pe de-o parte si Emad Shehata si David Vincenzetti de la Hacking Team de cealalta parte reprezinta o invitatie la o procedura de achizitie a unui „ansamblu de tehnica operativa formata din trei sisteme componente interconectate si interdependente”, cu o valoare estimata de peste 1,8 milioane euro fara TVA / ansamblu. Cu toate ca documentul este unul nesecret, firma italiana este avertizata ca toate detaliile contractului precum si caietul de sarcini au un caracter clasificat Secret de Serviciu. Sursa de finantare va fi asigurata de „Grant-ul OLAF de Asistenta Tehnica in Programul Hercule II – proiectul „Intarirea capacitatii operationale a unitatilor de politie ce folosesc metode speciale de investigatie in lupta impotriva fraudelor”.

2102

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Invitatia este semnata de actualul Ministru de Interne, Petre Toba, la acea vreme Inspector General al Politiei Romane, iar cele doua hartii au fost trimise pe 24.03.2015, respectiv 24.10.2014. In acest interval, Ministru al Afacerilor Interne era Gabriel Oprea, care s-a instalat in aceasta functie cu doar trei saptamani inainte (5 martie 2014). Suma de 6 milioane euro (cu TVA inclus) reprezinta, evident, o investitie de la bugetul de stat. Nu se stie daca achizitia a fost facuta iar daca da, in ce masura va fi ea considerata o investitie profitabila.

376

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hacking Team este o companie extrem de controversata. Incepand cu anul 2003, ei au creat un sistem intitulat „Remote Control Systems” care permite clientilor sa monitorizeze comunicatiile pe Internet, sa decripteze mesajele transmise prin e-mail, sa inregistreze convorbiurile pe Skype sau Voice Over IP si sa activeze microfoanele sau camerele computerelor sau ale telefoanelor mobile fara ca posesorul sa realizeze acest lucru. Recent, ei au lansat un model de drona capabila sa patrunda in sistemele WI-FI securizate aflate in apropierea lor.

Printre clientii celor de la Hacking Team se numara: Politia italiana, serviciile secrete spaniole, Comisia Anti-Coruptie din Malaezia, FBI, serviciile se securitate ale presedintelui din Panama, Departamentul Apararaii din SUA, etc. Organizatia Reporteri Fara Frontiere a publicat insa un raport prin care a lansat ipoteza ca produsele HT sunt folosite in state nedemocratice precum Maroc sau Emiratele Arabe Unite, impotriva propriilor cetateni. Petre Toba, actualul ministru, a semnat corespondenta in calitate de fost sef al politiei

„Viata privata este reprezinta o valoare importanta, insa la fel este si securitatea. Provocarea noastra este de a crea un balans intre cele doua”, a declarat David Vincenzetti, CEO la Hacking Team, pentru Business Insider.

Articol relatat de portalul WB.

sursa si foto:  http://www.expunere.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .