.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Domnule Prim Ministru, in fata suferintei consider ca este necesara putina decenta, mai ales atunci cand cel care dojeneste este coborator dintr-un elicopter pentru a putea ajunge in zonele unde zapada si viscolul i-a ingropat in nameti de pana la 4-5 metri pe cetatenii romani.

Poate oamenii au “stat in casa la caldura”, dar ingropati in nameti, ca sa urmareasca la televizor (daca au avut curent electric) cum timp de o saptamana pleaca un guvern, cum se aduna si se formeaza un alt guvern, cum se inscauneaza fiecare ministru in parte, iar autoritatile nu au timp de “lenesii care stau in casa” sau poate au uitat de ei.

Acesti romani se numesc acum:  SINISTATI, da domnule prim ministru acesti oameni se numesc SINISTRATII, iar dumneavoastra nu aveati caderea sa ii dojeniti chiar daca poate in unele cazuri aveati dreptate.

V-ati gandit cumva ca poate unii dintre oameni aveau mortul in casa si nu puteau sa ajunga la lopata ca sa il duca la cimitir?

Daca un singur om care nu a iesit din casa, sau nu a pus mana pe lopata, de batranete, de frica, de neputinta, sau din alte cauze,  adica pur si simplu a fost BLOCAT DE ZAPADA IN CASA, a fost jignit de afirmatiile dumneavoastra, atunci dumneavoastra domnule Prim Ministru  TREBUIE sa recunoasteti ca ati gresit.

In Romania anului 2012,  AU MURIT DEJA 68 DE OAMENI de frig sau de foame, domnule Prim Ministru,  Mihai Razvan Ungureanu!

In Romania unde dumneavoastra dupa ce ati fost investit Prim Ministru, ati colindat pe la fiecare minister ca sa va inscaunati personal fiecare ministru in parte si abia apoi ati purces spre zonele sinistrate, unde cetatenii romani asteptau sa fie dezgropati din zapada.

V-ati gandit ca poate in acele momente cand dumneavoastra cu guvernul v-ati bucurat de resusita inscaunarii, unii oameni mureau de frig si foame?

Dumneavoastra sunteti acum prim ministru adica cel mai inalt FUNCTIONAR DE STAT SI SUNTETI ACOLO in SLUJBA CETATEANULUI,  oricare CETATEN din Romania este acum SEFUL DUMNEAVOASTRA!

Domnule Ungureanu nu mai sunteti seful SIE!!!

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .