.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea l-a comparat, joi, pe şeful statului cu liderul ţărănist Corneliu Coposu, arătând că acesta, ca şi Coposu a pus interesele naţionale deasupra intereselor de partid.

Liderul democrat-liberal apreciază că Traian Băsescu poate fi mentor pentru oamenii politici, „având o experienţă uriaşă, carismă şi o atitudine nativă spre un mare politician”.

„La preşedintele Băsescu – ceea ce vă pot spune cu toată deschiderea şi fără niciun fel de rezervă – am observat că, exact cum era şi Corneliu Coposu, într-adevăr a ştiut să fie un om politic care a aşezat interesele naţionale mai presus de interesele de partid. Asta trebuie să înţeleagă astăzi orice politician din România. Cum a spus şi doamna Udrea, şi-a arătat reale calităţi de coleg, de partener politic, la fel administrativ, iar ministerial nu mai vorbesc, pentru că se ştie foarte clar că a avut succes”, a arătat Dorin Florea.

Florea a explicat că împărtăşeşte întru totul viziunea preşedintelui Băsescu potrivit căreia în partid trebuie promovaţi tinerii, însă a subliniat că „aceşti tineri trebuie învăţaţi că într-un partid trebuie să existe un respect şi un spirit de echipă”.

„Deci nu aleargă fiecare pe culoarul lui”, a fost concluzia liderului democrat-libral, făcând referire la perioada în care PDL l-a nominalizat premier pe Mihai Răzvan Ungureanu, „aruncând pepiniera partidului” în Guvernul condus de acesta.

Primarul oraşului Târgu Mureş consideră că opţiunea de a se întoarce în PDL îi aparţine preşedintelui, însă susţine întru totul iniţiativa şefului statului de a se ocupa de o şcoală de politică. „Ceea ce a spus că se va ocupa de formarea tinerilor sau de o şcoală de politică, mi se pare o chestie care îl onorează şi mai ales este onorant pentru întreaga societate politică”, a mai spus Florea.

Referitor la o posibilă revenire a sa în rândurile democrat-liberalilor, după expirarea mandatului, preşedintele Băsescu a răspuns amuzat: „Când nu găsesc o soluţie se gândesc tot la bătrânul Băsescu? Hai să fim serioşi!”

sursa si foto: Adevarul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .