.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

bechtel_agerpresDosarul a ajuns initial la Parchetul Sectorului 1, apoi la Parchetul Sectorului 5, care l-a clasat acum pe motiv ca o parte dintre fapte s-au prescris. In acest controvesat caz, in care Romania a platit 1,4 miliarde de euro pentru 52 km din Autostrada Transilvania, de parca construiam drumuri pe Luna, s-au vehiculat nume foarte importante la acea vreme, adica prin 2003. Printre acestea se numara si cele ale lui Adrian Nastase si Miron Mitrea, iar din cele 1,4 miliarde de euro, o buna parte se pare ca s-au constituit intr-un parandarat fabulos. Revenind la dosar, in august 2013, Dan Sova, la acea vreme ministru delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, a depus la DNA o plangere penala pentru savarsirea infractiunii de neglijenta in serviciu privind protectia informatiilor clasificate, constand in lipsa exemplarului original al contractului de proiectare, construire si finantare a autostrazii Brasov – Cluj – Bors, incheiat intre statul roman, prin CNADNR, si compania americana Bechtel International Inc. Ca un facut, nici compania Bechtel International Inc. nu avea contractul original in limba romana. Ca sa vezi ce miracole pot face 1,4 milioane de euro… In dosar erau vizati Gheorghe Dobre, fost ministru al Transporturilor, Sebastian Vladescu, fost ministru al Finantelor Publice, Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, Radu Berceanu, fost ministru al Transporturilor si Infrastructurii, precum si Cristian Duica, directorul general al CNADNR.

Simona Neagu, un personaj-cheie

Interesanta este si implicarea avocatei Simona Neagu in aceasta afacere de miliarde. Ea este avocata care a redactat contractul din partea CNADNR, de unde a incasat nu mai putin de 6 milioane de euro. IMPORTANT, ulterior, Neagu a trecut sa lucreze pentru firma Nestor-Nestor-Diculescu-Kingston-Petersen care reprezenta compania Bechtel in Romania. Din ambele pozitii, avocata ar fi putut “ajuta” la tergiversarea procesului, pana la prescrierea faptelor sustinuta acum de Parchetul Sectorului 5.

sursa si foto: http://www.national.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .