.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

646x404Două cuiburi cu cel puţin zece ouă de dinozaur şi mai multe fosile de titanosaur au fost descoperite în urma cercetărilor efectuate de studenţii Universităţii din Bucureşti, în Ţara Haţegului, informează administraţia Geoparcului Dinozaurilor – Ţara Haţegului.

Timp de două săptămâni, studenţii Facultăţii de Geologie şi Geofizică din cadrul Universităţii din Bucureşti au participat la cercetări de teren pentru descoperirea de noi vestigii privind renumitele ”faune cu dinozauri pitici din Transilvania”. În urma săpăturilor au fost descoperite şi recuperate fragmente de fosile de titanosauri (dinozauri de talie mare, ierbivori, patrupezi) si două noi cuiburi cu ouă de dinozaur. „Cuiburile cu ouă de dinozaur descoperite în zonă sunt expuse şi pot fi văzute la Centrul de Ştiinţă şi Artă al Geoparcului Dinozaurilor Ţara Haţegului din localitatea General Berthelot. Şi tot acolo poate fi admirată şi reconstrucţia unui titanosaur – Magyarosaurus dacus, realizată de celebrul paleoartist canadian Brian Cooley”, a informat Adina Popa, reprezentanta Geoparcului Dinozaurilor – Ţara Haţegului. Fosilele descoperite vor fi preparate, inventariate şi cercetate în laborator, ceea ce ar putea duce la descoperirea de noi informaţii relevante care să reconstituie mediul de viaţă din Cretacic, de pe fosta Insulă a Haţegului, informează reprezentanţii Universităţii din Bucureşti. Cercetările realizate în luna august au fost susţinute de Universitatea din Bucureşti din fondurile alocate Geoparcului Dinozaurilor Ţara Haţegului – Geoparc Internaţional UNESCO, dar şi cu sprijinul DinoParc Râşnov. De aproape 40 de ani, pe teritoriul Geoparcului se desfăşoară astfel de cercetări realizate de cadre didactice şi studenţi de la Universitatea din Bucureşti.

sursa si foto:  http://adevarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .