.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

uriasi-giurgiu-550x320Acum 60 de ani o echipă de cercetători trimisă de Ceaușescu în Județul Giurgiu pe un câmp din apropierea localității Argedava a analizat în mare secret rămășițele dezgropate de un sătean. Acestea păreau să aparțină unor oameni înalți de trei – patru metri, aparent toți bărbați, care fuseseră îngropați într-un mormânt comun.

Cercetătorii au dus rămășițele la centru, la București, și imediat după plecarea lor, o echipă de muncitori a astupat cu bulldozerul situl arhelogic. Țăranul care a făcut descoperirea a spus consătenilor că se mută în Ardeal la feciorul lui… și nu a mai auzit nimeni de el niciodată. După revoluția din 1989 nu s-a mai putut găsi nicio urmă a descoperirii la niciunul din institutele de cercetare. Nimeni nu știa nimic. Mărturie a uriașilor a rămas o poză de calitate medie căzută în spatele unui sertar dintr-o clădire părăsită din Băneasa, o pagină de notițe îndoită sub piciorul unui fișet dezafectat și amintirile sătenilor din Argedava.

Dintre martorii „scăpați” de regimul comunist numai Ionel Florea, pe atunci băiat de 18 ani, care a ajutat la săpături, mai vorbește cu presa. Memoriile domnului Ionel confirmă dimensiunile rămășițelor însă mai mult nu își amintește „fiindcă eram, să mă ierte baba mea, toată ziua cu ochii și măciuca după o duduie de la București”.

Misterul a dat naștere la speculație și nu s-a mai putut afla nimic despre uriașii care au bântuit plaiurile Munteniei. Mai mulți istorici și cunoscători ai adevărurilor oculte au coroborat cercetarea cu pasajele din Sfânta Scriptură care amintesc de giganții de pe Pământ:

În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime” (Geneza 6:4)

Legenedele bătrânilor spun că uriașii trăiau pustnic, în pădurile vaste ce se intindeau pe câmpiile Dobrogei, iesind foarte rar pentru a lua pe nevăzute câte o vacă din sate.

Însă lumină în acest caz a reușit să facă doar un Bucureștean pasionat. Vechi cunoscător al descoperirii scheleților și un savant de renume, dl Telică Diduleanu, profesor de istorie si academician recunoscut internațional, a întreprins cercetări pe cont propriu în zona Argedava.

În 2013 a găsit un os deosebit, de mărimea unui femur, însă de forma unui metacarpian (os din palmă):

„Am dus repede osul la nevasta mea care m-a ajutat să improvizez în bucătărie un aparat de radiodatare cu carbon. Osul are 2.900 de ani, aproximativ, nu pot spune mai exact fiindcă am numărat izotopii de carbon ochiometric. Eu cred că osul face parte din mormântul uriașilor, uitat probabil de comuniști la curățare”.

În apropiere dl. Diduleanu a mai găsit 4 scheletele de femeie alături de bijuterii de bronz dacice.

„Erau domnițe dacice, după bijuterii și după vârsta de deces. Osemintele foarte prost prezervate însă am observat ceva incredibil – pelvisului femeilor fusese fisurat de mai multe ori, între fisuri fiind vizibile urme de vindecare.”

Pentru istoricul veteran acesta era un semn clar: femeile dacice încercaseră de mai multe ori să se împerecheze cu uriașii.

„S-au iubit, asta este clar. Mormântul femeilor este ceremonios aranjat, în semn de mare respect. Însă nu după tradiția dacică. Uriașii le-au îngropat cu mare drag.”

Este foarte probabil ca dragostea dintre femeile dacice și uriași să fi dus la o dușmănie cu bărbații daci.

sursa si foto: https://vorbesteliber.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .