.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

sordestrup2Soros, marele speculator financiar (ca şi Vîntu) !

Cauzele umanitare şi sociale pe care George Soros le apără contrastează cu metodele prin care a obţinut bani cu ajutorul atacurilor speculative îndreptate împotriva valutelor din diverse ţări, fapt care generează sărăcirea cetăţenilor acestora.

În 1993, Soros a început atacarea sistemului european de schimb valutar prin intermediul uneia dintre băncile sale: Citicorp, cea mai mare bancă din Statele Unite. Soros a atacat în special marca germană cu intenţia de a împiedica reunificarea Germaniei, ceea ce a reuşit doar parţial.

În anul 1989, când s-a semnat actul de reunificare a Germaniei, un important responsabil al Citicorp a declarat: „Unitatea germană va fi dezastruoasă pentru interesele noastre. Trebuie să luăm măsuri menite să provoace o scădere sigură a mărcii germane cu 30%, pentru ca Germania să nu îşi poată reconstrui sectorul estic…”

Acelaşi celebru speculant financiar a fost, alături de Fondul Monetar Internaţional (FMI), responsabil de aplicarea aşa-numitei „terapii economice de şoc” în Polonia.

Soros a recunoscut că avea cunoştinţă despre faptul că punerea în mişcare a acestui plan va pricinui închiderea fabricilor, şomaj şi grave tensiuni sociale.

Soros şi colaboratorul lui, economistul de la Harvard, Jeffrey Sachs, au pus în practică aceeaşi „terapie economică” şi în Rusia, cu sprijinul membrilor fostului establishment comunist, deveniţi mafioţi, oameni de afaceri şi miliardari, odată cu venirea capitalismului sălbatic. În momentul în care se puneau în mişcare „reformele” lui, Sachs a afirmat că „dezechilibrele din Rusia vor lua sfârşit doar atunci când milioane de lucrători şi muncitori din sectoarele industriale, obosiţi şi plictisiţi, vor renunţa la activităţile lor obişnuite şi se vor duce să lucreze acolo unde societatea are cu adevărat nevoie de ei.”

Rezultatul reformelor economice iniţiate de Sachs şi Soros în Rusia au ieşit la iveală: sărăcie, foamete şi injustiţie socială.

sursa si foto:  http://searchnewsglobal.wordpress.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .