.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Pe măsură ce DNA strânge probe solide împotriva baronului PSD, Parlamentul se pregătește să-i tragă la răspundere pe procurori. DNA a început urmărirea penală împotriva a 67 de persoane, în total
Baronul USL, Liviu Dragnea, a declarat ieri că va folosi sistemul 1855 și la alegerile parlamentare din decembrie

Preşedinţi şi membri ai unor secţii de votare din localităţi ale judeţelor Teleorman, Vrancea şi Gorj – 49 de persoane -, au fost puşi sub acuzare de către procurorii DNA în dosarul secretarului general al PSD, Liviu Dragnea. Procurorii spun că aceştia ar fi înlesnit falsificarea semnăturilor unor alegători pe lista permanentă şi introducerea în urnă a unui număr suplimentar de buletine de vot faţă de cele votate de alegători, corespunzător aceluiaşi număr de semnături falsificate. Alţi 18 membri ai PSD sunt acuzaţi că s-au înscris, la referendum, ca observatori din partea Asociaţiei „Ţara Noastră”.

Deşi erau membri ai unui partid politic, în actele respective, depuse la Biroul Electoral Central, cei 18 au declarat, mincinos, contrariul. PSD-iştii deghizaţi în observatori ar fi comunicat, în fiecare oră, pe parcursul zilei de 29 iulie 2012, prezenţa la vot în secţiile respective. Rapoartele erau trimise către numărul 1855, care era parte dintr-un sistem IT controlat de Liviu Dragnea. Astfel, baronul PSD ştia în timp real care este prezenţa la vot.

Un exemplu de fraudă, în judeţul Teleorman, este înregistrat la secţia de votare nr. 167 din Turnu Măgurele. Deşi nu este o zonă turistică, aici s-a bătut recordul la turism electoral. Astfel, în timp ce pe listele electorale permanente au votat doar şase persoane, pe listele suplimentare au votat la referendum 800 de „turişti”.

Presiuni asupra Justiţiei

În timp ce ancheta DNA avansează rapid, senatorii fac zid în jurul celor urmăriţi penal de procurori şi au decis înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă care să îi verifice tocmai pe procurorii ce au instrumentat dosarele de fraudă. Conform PSD-istului Toni Greblă, inclusiv Laura Codruţa Kovesi şi Daniel Morar vor fi obligaţi să dea socoteală. Şi Victor Ponta a dezavuat, din nou, anchetele procurorilor.

Mehedinţi, fraude de top

Seria preşedinţilor de secţii de votare puşi sub acuzare pentru fraude electorale la referendum a fost deschisă de judeţul Mehedinţi. PSD-istul Adrian Duicu (foto), preşedintele CJ Mehedinţi, a reuşit să-şi ducă judeţul pe locul doi pe ţară la prezenţa la vot.

Cei trei preşedinţi de secţii de votare, din Drobeta Turnu-Severin, Orşova şi Gârla Mare, ar fi crescut fraudulos numărul de voturi prin întocmirea unor liste electorale de alegători care conţinea menţiuni false şi ar fi tolerat turismul electoral.

sursa si foto: EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Dragnea-i-complicii-si-bag-procurorii-n-anchet-1004939.html#ixzz28rYsckG9 EVZ.ro”>EVZ.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .