.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un bărbat a fost găsit mort, după ce maşina sa a fost surprinsă de căderile de zăpadă care au blocat circulaţia pe DN5, în zona Adunaţii Copăceni. Femeia care se afla cu el în maşină era în şoc hipotermic la apariţia salvatorilor, fiind transportată la spital. Un alt bărbat a murit după ce a încercat să mergă pe jos spre casă, părăsind maşina înzăpezită. Jandarmeria a salvat 2200 de persoane sinistrate.

În zona Călugăreni şi Adunaţii Copăceni, echipele de intervenţie au reușit să deszăpezească o maşină, care era îngropată la aproape un metru şi jumătate în zăpadă. În maşină, au fost găsiţi un bărbat şi o femeie. Femeia se afla în şoc hipotermic, iar bărbatul era deja decedat. Femeia a fost transportată de urgenţă la spitalul din Călugăreni.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni, Florian Bica, a spus că femeia are hipotermie şi intoxicaţie cu monoxid de carbon. El a precizat că se aşteaptă metabolizarea monoxidului de carbon, prognosticul fiind rezervat, scrie Mediafax.

“S-a intervenit rapid pentru preluarea celor doi. Poate fi o intoxicaţie, probabil cu gaze, dar este doar o supoziţie, medicii trebuie să decidă. La faţa locului, am adus imediat un utilaj de deszăpezire în care au fost urcaţi cei doi, un bărbat şi o femeie, şi duşi la Primăria Adunaţii Copăceni. În acest moment, ei au fost luaţi de o ambulanţă SMURD şi transportaţi la un spital din Bucureşti”, a declarat Teofil Parască.

Operaţiunile de salvare continuă în această zonă din DN5 Bucureşti – Giurgiu, unde se estimează că mai sunt înzăpeziți 280 de oameni, turişti aflaţi în autocare care se întorceau din Bulgaria. Din cauza zăpezii şi a viscolului, utilajele de salvare înaintează cu greutate.

A îngheţat după ce a plecat din maşină

Din cauza viscolului şi zăpezii un om şi-a pierdut viaţa la Galaţi. Acesta a plecat pe jos acasă şi a îngheţat pe drum.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .