.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Nature a publicat un răspuns în limba engleză al Guvernului, potrivit căruia scopul acuzaţiilor “false” de plagiat, din sursă anonimă, la adresa lui Ponta este să pună presiune în disputa cu preşedintele privind participarea la Consiliul European, revista remarcând însă greşelile de limbă engleză.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, a confirmat, pentru gandul.info şi MEDIAFAX, autenticitatea documentului, fără a face alte precizări.

“Din nefericire, lipsa de informaţii despre dinamica politicii interne din România a determinat ca publicaţia să fie implicată într-o acţiune politică. Aceste acuzaţii nefondate apar într-un moment tensionat şi obiectivul nu este decât cel de a pune presiune în dezbaterea politică internă din România. Vă informăm că, în acest moment, există o disputa legală între Guvern şi preşedintele României referitor la cine este responsabil legal de reprezentarea ţării la Consiliul European care va avea loc la finalul lunii iulie (iunie-n.r.). Intenţia autorilor atacului, care nu îşi asumă responsabilitatea publică pentru acţiunile lor, este în principal de a deturna caracterul disputei interne privind reprezentarea României la Consiliul European într-o manieră care să fie favorabilă preşedintelui în exerciţiu, Traian Băsescu”, se arată în scrisoarea despre care Nature afirmă că a primit-o de la Biroul de presă al Guvernului României.

Executivul aminteşte în document în acelaşi timp că autorii din care s-a inspirat premierul sunt menţionaţi în bibliografia lucrării sale de doctorat.

Revista a publicat scrisoarea într-un update la ştirea iniţială în care Victor Ponta era acuzat de plagiat şi a subliniat şapte greşeli de limbă engleză în documentul oficial. Cele mai numeroase greşeli sunt dezacordurile, dar revista a remarcat şi folosirea improprie a unor termeni sau scrierea greşită a unor cuvinte.

O greşeală neremarcată însă de revistă este indicarea greşită de către Guvern a datei viitorului Consiliu European. Potrivit scrisorii Executivului, viitorul Consiliu ar avea loc “la finalul lunii iulie”, când de fapt data reuniunii este 28 iunie .

Premierul Victor Ponta a fost acuzat, marţi, de plagiat de revista Nature, care a susţinut că a accesat documente prezentate de o persoană anonimă indicând faptul că mai mult de jumătate din teza sa de doctorat privind Curtea Penală Internaţională ar conţine texte copiate.

Sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .