.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

iohannis-si-cnr-e1429734356749SISTEMUL sângerează dar nu cedează! Începând de ieri a declanșat un atac fără precedent la Dacian Cioloș. Pe două paliere. Și dulăii sunt perfect coordonați! Folosesc aproape aceleași cuvinte! Iar spre seară, pentru a da și mai multă credibilitate acestor dezinformări, chiar Saltelista a fost scoasă la înaintare! 

Cele două TEME:

1. „Cioloș minte că au fost folosite cartele prepay în atentatele din Belgia!” Este incredibil cu ce tupeu, de la Cristoiu până la Sorin Roșca Stănescu și Mircea Badea, dulăii promovează această minciună ordinară. Cioloș n-a spus așa ceva!

„Apropo de cartelele prepaid, de exemplu, înțeleg că România e una din puținele țări din Uniunea Europeană care, încă, vinde cartele fără un control de identitate. Înțeleg că au fost chiar folosite, în ultima perioadă, cartele prepaid din România, în pregătirea unor atentate în altă parte, în Uniunea Europeană, tocmai pentru că există flexibilitate în România”, a spus Cioloș.

2. Cioloș REMANIAZĂ 5 miniștri! Altă INTOXICARE! Tot ORDINARĂ!

Uite ce a spus SALTELISTA!

‘E nevoie in mod clar de o dezbatere foarte serioasa in societatea romaneasca, dar mai ales in Parlamentul Romaniei pentru ca nu mi se pare normal sa aflu de la o televiziune in urma unui interviu cu un ministru sau un prim ministru, nu mi se pare firesc sa aflu acolo ca anumite cartele prepay din Romania au fost folosite de diverse persoane in comiterea unor acte teroriste. Cum nu gasesc firesc ca SRI sa raspunda punctual unei televiziuni in acelasi sens. Normalul si firescul il vad asa: vine o informare catre tot Parlamentul Romaniei cu privire la situatia cumpararii acestor cartele si folosirii lor in acte teroriste, ca inteleg ca s-au folosit in Siria, in Irak, ca nu se stie daca s-au folosit in Belgia sau in alte tari. Important este sa avem aceasta evaluare si sa decida toti parlamentarii in cunostinta de cauza’, a scris Gorghiu pe Facebook.

sursa si foto:  http://www.comisarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .