.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

De pe urma demersului de suspendare, Traian Băsescu s-a ales cu o intenție de vot de 23%, deși el nu va mai candida în alegerile prezidențiale viitoare, în timp ce USL a pierdut constant procente pe parcusul lunii august.

Efectul imediat al invalidării referendumului este o scădere în intențiile de vot pentru USL și o creștere a capitalului electoral al lui Traian Băsescu. Cel puțin așa arată două sondaje telefonice efectuate de IRES, unul pe 21 august, în ziua când CCR trebuia să dea verdictul, iar celălalt a doua zi.

Dacă pe 21 august, în ziua în care Curtea a invalidat referendumul, numai 13% dintre cei chestionați declarau, întrebați cu cine ar vota la prezidențiale, că ar pune ștampila pe Traian Băsescu, a doua zi procentul acestora crescuse la 23%.

Câștigă Băsescu, nu Ungureanu

Comparând cele două barometre, se poate observa, de altfel, că tot capitalul electoral rezultat din suspendare se duce la Traian Băsescu, nu la PDL, care este practic staționar, la 23-24%, și nici la fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, care rămâne la 11-12% ca intenție de vot.

Clasamentul intențiilor de vot ale românilor arată că aceștia ar vota la prezidențiale cu Crin Antonescu, în proporție de 38%, alți 23% ar vota cu Traian Băsescu, 11% l-ar prefera pe Mihai Răzvan Ungureanu, tot 11% pe Victor Ponta, iar 10% pe Dan Diaconescu. Ceilalți fie nu au răspuns, fie au numit alți candidați, cu procente în jur de 2% sau sub acest prag.

USL a pierdut în urma eșecului demersului de suspendare. Dacă în preajma referendumului Uniunea avea 64% din intențiile de vot, acestea au scăzut pe parcursul lunii august. Astfel, pe 21 august declarau că ar vota cu USL 59% dintre subiecți, în timp ce la o zi după invalidarea referendumului, pe 22 august, numărul acestora scăzuse la 54%.

Dacă ar avea loc alegeri parlamentare mâine, USL ar obține, așadar, 54%, PDL 23%, iar Partidul Poporului – 10%. UDMR ar intra în Parlament cu 5%. Alte opțiuni ar mai fi: 2% cu PRM, 1% cu PNG și 0,4% cu UNPR.

Întrebați cine este de vină pentru actuala criză, 53% dintre subiecți au declarat că responsabili sunt “toți polticienii”, în timp ce 27% l-au indicat pe Traian Băsescu, 7% pe Victor Ponta și 5% pe Crin Antonescu. 80% dintre români cred că țara merge într-o direcție greșită, iar 82% declară că au încredere puțină sau foarte puțină în profesia de politician.

CCR, impopulară

Un alt perdant al întregului scandal este Curtea Constituțională a României, în care 74% dintre subiecți au declarat că nu au încredere. 59% dintre români se declară nemulțumiți de decizia CCR de invalidare a referendumului.

Sondajele au fost efectuate primul pe 21 august, pe un eșantion de 1267 de persoane, iar cel de-al doilea, pe 22 august, pe un eșantion de 1547. Ambele au fost realizate prin metoda interviului telefonic, iar marja de eroare este de 2,7-2,9%. IRES este condus de sociologul Vasile Dâncu, membru PSD.

Sursa : EVZ.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .