.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministru Mediului s-a aflat ieri intr-o vizită la “Staţia de tratare a nămolului, solului şi apei” din Comuna Oarja, judeţul Argeş, unde se derulează proiectul “Eliminarea deşeurilor şi ecologizarea haldelor de nămol-Arpechim, Piteşti”, aici a precizat că eliberarea autorizaţiilor de mediu va fi din ce în ce mai drastică. “Nu întâmplător mă aflu aici azi în vizită, mai ales că la nivelul întregii ţări avem peste 1.200 de situri contaminate. Ministerul Mediului şi Pădurilor are deja o strategie finalizată, însă fondurile pentru implementarea ei sunt insuficiente. Avem 170 milioane de euro alocaţi pentru decontaminări până în 2015, prin POS Mediu, însă suntem departe de a rezolva în totalitate această problemă”, a declarat László Borbély.

Despre Petrom, ministrul a spus că statul român are o responsabilitate imensă, pentru că s-a angajat prin contractul de privatizare să deconteze toate lucrările de decontaminare în urma poluărilor istorice ale Petrom, cu excepţia celor asumate de către OMV Petrom în momentul privatizării.

“Va trebui ca după 2013 să găsim bani europeni deoarece fondurile de la buget sunt insuficiente. Acesta este motivul pentru care apreciez această investiţie ce vine să facilitaze lucrările de decontaminare pe care trebuie să le facem. Avem nevoie de astfel de investitori, dar este necesar şi un cadru legal bine pus la punct. Trebuie să facem mai mult şi la nivelul MMP, la nivelul autorităţilor locale însă şi companiile trebuie să fie mai active pentru a le putea sprijini”.

Daca aceasta pozitie va fi respectata in toate proiectele economice care polueaza si intoxica aerul, apele, pamantul si tot ecosistemul romanesc salutam pozitia ministrului László Borbély.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .