.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că preşedintele nu i-a solicitat niciodată atribuirea vreunei vile de protocol pentru instituţia prezidenţială şi că nu i-a fost solicitată vreo astfel de vilă în perspectiva unei locuinţe după terminarea mandatului.

“Niciodată preşedintele României nu mi-a solicitat, în calitate de prim-ministru, atribuirea vreunei vile de protocol pentru instituţia prezidenţială. Cu atât mai mult, niciodată nu mi-a fost solicitată vreo vilă de protocol în perspectiva unei locuinţe după terminarea mandatului de preşedinte al României. Din acest punct de vedere, pot să afirm clar şi răspicat că o asemenea solicitare nu a existat din partea preşedintelui României şi, din acest punct de vedere, afirmaţiile premierului nu au acoperire în realitate”, a declarat Boc pentru MEDIAFAX.

Miercuri, premierul Victor Ponta a luat mai mulţi jurnalişti acreditaţi la Palatul Victoria şi a mers cu ei la Vila Dante a RA-APPS, unde le-a spus că are date că acest imobil a fost pregătit, cu reparaţii din bani publici de peste un milion euro, ca viitoare locuinţă a lui Traian Băsescu la finele mandatului.

“În 2010-2011, când se tăiau salarii şi pensii, când am făcut cu toţii eforturi foarte mari de a rămâne la o viaţă cât de cât decentă, această locuinţă care aparţine RA-APPS din şi la solicitarea preşedintelui Băsescu a fost pregătită, investindu-se peste un milion de euro în repararea sa, pentru, probabil, a fi ocupată de preşedinte imediat după îşi termină mandatul. Peste un milion de euro pentru confortul viitor al preşedintelui Băsescu. Cred că faimosul slogan “Să trăiţi bine!” se aplică doar aici şi cred că în aceşti doi ani de criză nu ştiu câţi români au putut să-şi facă o casă nouă, dar ştiu sigur că niciun român nu şi-a făcut o casă nouă din bani publici, asta e absolut sigur; cu excepţia preşedintelui Băsescu. Sper ca preşedintele Băsescu să-şi ceară scuze public celor care în 2010 şi în 2011, când domnia sa cheltuia un milion de euro pentru a-şi amenaja casa, au suferit în această perioadă”, a spus Ponta.

Premierul a mai susţinut că a aflat de la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) că preşedintele Traian Băsescu folosea deja piscina vilei Dante în perioada în care imobilul era în proces de reamenajare şi că preşedintele şi-a ales personal chiar şi parchetul. “Am vorbit şi eu cu cei de la SPP şi mi-au spus că, din ordinul preşedintelui, nu intră nimeni acolo. SPP mi-a spus că, din cauza preşedintelui, nu pot să intru. Cui altcuiva aproba domnul Boc un milion de euro pentru repararea vilei ? Cum poate Băsescu să mintă că nu ştie nimic dacă el personal şi-a ales toate lucrurile alea din vilă ?”, a spus Ponta la RTV.

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu, a arătat într-un comunicat de presă că informaţiile “vehiculate şi girate personal” de prim-ministrul Victor Ponta cu privire la renovarea Vilei Dante “reprezintă o diversiune” şi că Traian Băsescu nu a solicitat niciodată efectuarea vreunei astfel de lucrări.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat la rândul său că, dacă “premierul mincinos Victor Ponta” prezintă o solicitare a sa privind renovarea Vilei Dante pentru sine, el le va cere cetăţenilor să îl destituie duminică la referendum. “Pentru ca o astfel de renovare să-mi poată fi pusă în sarcină trebuie să existe o solicitare a mea sau a Adminstraţiei Prezidenţiale, că altfel nu se apucă nimeni să pregătească pentru preşedinte o vilă. Or, eu îl rog pe primul ministru Victor Ponta, pe primul ministru mincinos Victor Ponta să prezinte o astfel de hârtie şi, dacă o prezintă, eu îi rog pe români să mă destituie duminică la referendum”, a afirmat Băsescu.

“Am înţeles că domnul Ponta a prezentat astăzi o vilă RA-APPS, Vila Dante, spunând că este vila pe care eu am cerut să fie pregătită. Pot să spun că am un mare regret, că am numit un mincinos prim-ministru al Guvernului României. Nu am cerut nici o astfel de acţiune din partea RA-APPS”, a spus Băsescu. Traian Băsescu a mai declarat că mai are la dispoziţie Vila Lac 3 până în 2014, când îşi termină mandatul şi nu are nicio legătură cu îmbunătăţirile pe care le face RA-APPS în vilele pe care le deţine.

Sursa: Gandul

Comentariu RoStirea:
Da, apreciem ca Presedintia nu a emis o cerere in acest sens. Dincolo de disputele politice de o parte si ala a specrului politic raman totusi cateva intrebari la care trebuie sa i se raspunda cotribuabilului roman:
– Pentru ce s-a renovata aceasta vila?
– Daca da, de ce la modul acesta de lux exorbitant? Pentru cine?
– De ce in aceea perioada cind se renova vila RAPPS vindea spatii findca era in imposibilitate de plati?
– De unde si cine a girat acest milion de euro pentru reparatii?
– Ce vom face in continuare cu aceasta vila?

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .