.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Premierul Emil Boc a declarat marţi că va propune în faţa Parlamentului o “versiune prudentă” a bugetului pentru 2012, care să ferească România de riscuri majore dacă situaţia nu se îmbunătăţeşte în Europa, însă “niciun scenariu nu are în vedere diminuarea de salarii sau impozitarea de pensii”.

Premierul Emil Boc a declarat la Carei că priorităţile bugetului pentru anul viitor vor fi investiţiile, atragerea fondurilor europene, respectiv crearea unor noi locuri de muncă..

“Vreau să ştiţi că investiţiile, fondurile europene şi locurile de muncă reprezintă prioritatea bugetului de stat pentru anul 2012. Pentru că, din nefericire, încă vremurile grele nu au trecut nici în Europa, nici în lume, astfel că există în permanenţă pericolul revenirii în recesiune, inclusiv în Europa, de aceea, România trebuie să îşi continue drumul consolidărilor economice prin investiţii, locurile de muncă şi atragerea fondurilor europene. Este singura cale prin care putem asigura ulterior că putem plăti celelalte obligaţii sociale ale statului”, a spus Boc.

El a afirmat că va propune “o versiune prudentă” a bugetului de stat pe 2012.

“De aceea, bugetul pentru anul 2012 va porni şi voi propune în faţa Parlamentului o versiune prudentă, care să permită, pe de o parte, consolidarea a ceea ce avem şi să ne ferească de riscuri majore în cazuri în care situaţia nu se îmbunătăţeşte în Europa. Aşa cum am spus, niciun scenariu nu are în vedere diminuarea de salarii sau impozitarea de pensii. Dar avem în vedere direcţionarea consistentă a resurselor spre ceea ce înseamnă dezvoltare, locurile de muncă şi investiţiile”, a declarat Emil Boc.

Sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .