.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

epur-rile-n-turcia-continu-peste-8000-de-poli-i-ti-i-jandarmi-au-fost-concedia-i-1Peste 8000 de polițiști și jandarmi au fost concediați, potrivit autorităţilor locale. În schimb, judecătorii și procurorii îndepărtați din funcții după lovitura de stat eșuată din iulie vor fi reprimiți dacă depun cereri în acest sens în următoarele două luni.

Peste 8000 de polițiști și jandarmi au fost concediați în Turcia, potrivit monitorului oficial. Şi 820 de militari şi-au pierdut funcţiile. Aceştia din urmă au fost daţi afară, fiind suspectaţi de legături cu persoane ce au luat parte la tentativa de lovitură de stat eşuată din 15 iulie. Înaintea acestor ultime epurări, guvernul de la Ankara a “curăţat” forţele armate de mii de angajaţi, de la generali de cel mai înalt rang la soldaţi recent înrolaţi în armată. La nivelul întregului sector public aceste epurări au afectat peste 80.000 de angajaţi.

Presa turcă a anunţat că judecătorii și procurorii îndepărtați din funcții după lovitura de stat eșuată din iulie vor fi reprimiți dacă depun cereri în acest sens în următoarele două luni. Peste 3000 de magistrați au fost excluși din sistemul judiciar după tentativa de puci.

Ţările occidentale continuă să critice guvernul turc pentru politica de represiune de după puci care afectează armata, justiţia dar şi educaţia. Între timp, Ankara continuă să îl acuze pe predicătorul Fethullah Gulen pentru tentativa de lovitură de stat şi cer Statelor Unite extrădarea acestuia.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .