.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

După 22 de ani în care bugetul de stat a fost căpuşat fără întrerupere de mafioţi deghizaţi în revoluţionari, asistăm, în sfârşit, la primele arestări. George Costin, fost secretar de stat al revoluţionarilor, membru PDL şi lider al Asociaţiei „Metrou”, a fost reţinut pentru 29 de zile împreună cu Mihai Bolocan şi Serafim Cotenescu, doi dintre locotenenţii săi. Cei trei sunt acuzaţi de spălare de bani în formă continuată şi constituirea unui grup infracţional organizat. Procurorii DNA au făcut publice câteva convorbiri telefonice din dosar, care dovedesc, mai clar ca niciodată, că aşa-numita categorie a revoluţionarilor este, în mare parte, o masă de profitori controlată la vârf de indivizi fără scrupule care acţionează după regulile nescrise ale lumii interlope.

Potrivit procurorilor, într-o discuţie telefonică din 10 ianuarie 2012, Costin i-a cerut lui Cotenescu să obţină informaţii despre procurorii care erau pe urmele lor. „Da, domnu’ ministru… Şi… vă spun eu… Îl aranjez… Dacă nu… dacă vreţi să vă aduc o mână, o mână vă aduc, dacă vreţi”, a spus Serafim Cotenescu, preşedintele unei asociaţii de revoluţionari din Câmpulung Muscel. Costin a replicat: „Spune sau nu spune, nu are importanţă că după aia eu ajung în instanţă, dar eu vreau să-i omor pe ăştia, înţelegi? Eu până nu-l omor pe procurorul ăsta, nu mă las!”.„Adevărul” a scris despre neregulile comise de George Costin încă din vara anului 2011.

Am prezentat facsimile ale contractelor prin care revoluţionarii erau obligaţi să plătească dijmă şi ale chitanţelor prin care Asociaţia „Metrou” încasa banii, am publicat mărturii ale mai multor revoluţionari despre afacerile construite pe baza legii recunoştinţei şi declaraţii ale lui George Costin în care acesta recunoştea că a falsificat documente depuse în dosarele de preschimbare a sute de revoluţionari! La acea vreme, Costin era secretar de stat în Guvernul României şi a rămas în această funcţie până acum o săptămână, când a fost reţinut de DNA. A rămas un înalt demnitar al statului român, deşi a recunoscut că a comis falsuri şi că a primit miliarde de lei vechi pe care revoluţionarii din asociaţia sa îi încasaseră de la bugetul de stat!

Lege în interesul lui Costin

Fostul prim-ministru Emil Boc nu a răspuns ieri la telefon pentru a explica de ce a menţinut în funcţie un asemenea personaj. În schimb, Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al PDL, a declarat pentru „Adevărul” că George Costin va fi exclus din partid: „Este ca şi exclus din PDL. În codul etic al partidului avem o regulă conform căreia un membru arestat este exclus automat. Zilele acestea, când ne vom întruni în Biroul Politic Naţional, vom lua şi decizia oficială”.

Sursa si foto: Adevarul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .