.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sebastian Ghita il acuza pe Sorin Ovidiu Vantu ca a platit “direct” fosti sefi de servicii secrete si fosti presedinti ai Romaniei. “Chestiunile pe care le-am vazut un an de zile in actele Realitatea Media SA arata ca Vantu a platit direct fosti sefi de servicii secrete, fosti presedinti ai Romaniei si nenumarati analisti si jurnalisti care au manipulat opinia publica”, a declarat Ghita pentru HotNews.ro. Intrebat la ce persoane se refera, Sebastian Ghita nu a dorit sa dea explicatii suplimentare. El l-a acuzat pe Vantu si ca a platit fosti ministri pentru a aproba rambursari ilegale de TVA.

“Toate temerile mele exprimate in acest an s-au adeverit. Realitatea Media SA a fost construita si exploatata ca unealta de cel mai mare grup mafiot din Romania – grupul Luca, Vantu si locotenentii lor. Banii au provenit din trei surse: FNI, Petrom si Petrom Service si returnarile ilegale de TVA. Realitatea Media a functionat ca un instrument al mafiei gulerelor albe, care sa permita santajarea si escrocarea politicienilor, a oamenilor de afaceri si a opiniei publice. Chestiunile pe care le-am vazut un an de zile in actele Realitatea Media SA arata ca Vantu a platit direct fosti sefi de servicii secrete, fosti presedinti ai Romaniei si nenumarati analisti si jurnalisti care au manipulat opinia publica”, a spus Ghita.

Sebastian Ghita a afirmat ca “Vantu a incercat in 2009 sa numeasca iar un presedinte al Romaniei. Consiliera sa, Ana Maria Lembrau, ii scria discursurile lui Mircea Geoana si conducea redactia Realitatea Media. Directori ai Realitatea Media au infiintat off-shore-uri prin intermediul carora s-au scurs zeci de milioane de euro. Fosti ministri ai guvernelor Romaniei au fost platiti de Vantu si au aprobat rambursari ilegale de TVA, care au fost folosite la constructia Realitatea Media SA si care au ajuns in buzunarele lui Vantu si Luca. Aceasta este mafia domnului Vantu si de aceea ma bucur ca am scapat de ea. Nu am stiut acum un an in ce nenorocire intru”.

Declaratiile lui Ghita au fost facute luni, in aceeasi zi in care Sorin Ovidiu Vantu si Liviu Luca au primit mandate de retinere pentru 24 de ore din partea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cei doi sunt acuzati pentru savarsirea infractiunilor de delapidare (in dauna PETROM SERVICE S.A.) si spalare a banilor. Potrivit procurorilor, falimentarea controlata a PETROM SERVICE S.A. a condus la prejudicierea societatii cu suma de 83.163.165 euro si afectarea a 72.000 de membri ai Asociatiei Salariatilor.

Sursa: Hotnews

Comentariu Rostirea: Rusinica domnul Vantu sau poate ca nici nu stiti ce inseamna aceasta!
Atunci il intrebam pe domnul Ghita – daca a stiut toate acestea de ce nu le-a denuntat in momentul cand le-a aflat, ascunderea unor astfel de fapte de coruptie cum se numeste?

In Presa zilei din 5 septembrie 2006 iata ce aflam despre domnul Ghita

“Abonat la contracte cu Ministerul Economiei, afaceristul Sebastian Ghita este cercetat pentru ca ar fi pagubit Consiliul Judetean Prahova cu un milion de euro.

Milionarul ploiestean Sebastian Ghita, nasul ministrului economiei, Codrut Seres, este cercetat de DNA pentru o paguba produsa Consiliului Judetean (CJ) Prahova estimata la un milion de euro.

DNA Prahova a confirmat pentru “Evenimentul zilei” ca are in lucru un dosar penal in care apare numele lui Sebastian Ghita: “Din 28 august 2005, DNA s-a autosesizat asupra parteneriatului dintre CJ Prahova si firma Asesoft, patronata de Sebastian Ghita. Asocierea a fost facuta pentru informatizarea tuturor primariilor din judet, dar noi am considerat ca suma platita este cam mare, iar planul implementat nu a fost functional niciodata”, ne-au declarat surse judiciare.

Concret, Ghita este cercetat pentru dare de mita, iar fostul presedinte pesedist al CJ Prahova, Mircea Cosma, este suspectat de procurori ca ar fi luat spaga.

Pe apa sambetei

Contractul aflat sub lupa procurorilor anticoruptie a fost incheiat in 2002 de Asesoft cu CJ Prahova, condus atunci de baronul PSD Mircea Cosma. Pentru a se evita licitatia, afacerea a fost denumita convenabil “parteneriat public privat”.

Astfel, s-a ocolit legea achizitiilor publice, desi valoarea investitiei era de peste 1.700.000 euro, fara TVA. Bani publici. Contractul avea ca obiect achizitionarea sistemului informatic integrat si a echipamentului de calcul aferent, toate furnizate de Asesoft, compania lui Sebastian Ghita. Beneficiarii sistemului urmau sa fie cele 103 primarii prahovene, dar softul s-a dovedit a fi nefunctional.

Asesoft a incasat totusi de la bugetul judetean 977.348 euro, pana la sfarsitul anului 2004, atunci cand Florin Anghel, actualul sef al CJ Prahova, a sistat platile catre firma lui Ghita.

Conservatorul Florin Anghel, coleg de partid cu nasul Ghita si finul Seres, ne-a confirmat ca a reziliat contractul cu Asesoft “pentru ca nu merita dus pana la capat. S-a suparat colegul meu de partid, Ghita, dar a inteles ca asa este cel mai bine. Am negociat cu el rezilierea cinci luni”. Anghel sustine ca aproape un milion de euro este o suma mica pentru ceea ce a facut firma colegului conservator, “o treaba foarte buna si necesara, de altfel”.

Plecat in “saptamana de miere” cu finul sau Codrut Seres, afaceristul Sebastian Ghita spune ca nu stie ca este anchetat de DNA. “Aveti mai multa grija cum scrieti. Altceva nu mai am de comentat despre viata mea privata”, a conchis nasul ministrului.”

Sursa si continuarea pe: Presa zilei

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .