.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Atunci când evenimente istorice de amploare au loc, graba cu care suntem obişnuiţi să acţionam şi să aşteptăm rezultate, zi de zi, poate genera o viziune înceţoşată a evenimentelor. Astfel, acum constatăm că de un anumit timp suntem complet în ceaţă … aşa că este un moment bun pentru a face un pas in spate şi pentru a privi la imaginea de ansamblu.

Vom observa că aşa-zisa “criză” europeană, “stanca fiscală” numită SUA, precum şi războiul din Orientul Mijlociu, în curs de orchestrare, de către statele teroriste NATO, sunt toate parte dintr-o schimbare fundamentală şi de neoprit a modului în care viaţa pe această planetă va decurge de acum înainte.

Nici un fel de propagandă care va apare în mass-media occidentală corporatistă şi nicio sumă de bani care va fi introdusă fraudulos în “ecranele negre” ale băncilor centrale nu vor schimba această realitate.

Marea majoritate a banilor din lume este acum controlată de non-occidentali, care au o agendă foarte diferită de cea a oamenilor care au condus Vestul şi cea mai mare parte a lumii, încă de acum aproximativ 300 de ani.

Cea mai bună analogie pentru ceea ce se întâmplă în Occident este căderea Uniunii Sovietice. A început cu o grevă banală, în Gdansk Polonia şi s-a încheiat cu căderea Uniunii Sovietice. Ceea ce la vremea aceea părea că nu se va petrece în vecii vecilor, dacă ne aducem bine aminte. În acele timpuri, cei câţiva ani care au trecut între cele două evenimente, ni s-au părut tuturor o adevărată veşnicie.
Iar acum, în Occident, lucrurile stau exact la fel: schimbarea guvernelor penale controlate de bancheri a început cu Islanda, dar se va termina cu Statele Unite şi Vatican.

Este cam ca atunci cand Titanicul s-a izbit de iceberg: tehnicienii şi echipajul au ştiut că nava este condamnată, dar cu toate acestea nu puteau şti exact cât timp le va fi necesar oamenilor pentru a urca în bărcile de salvare.

Ceea ce a făcut inevitabilă căderea Uniunii Sovietice nu a fost, aşa cum ni se spune, eşecul economic a modelului sovietic. Acum se dovedeşte că furtul sistematic a rezervelor valutare ale Uniunii Sovietice, a fost cel care a făcut ca prăbuşirea să fie doar o chestiune de timp.

Ceea ce vedem în Vest este identic. Iar maşina de făcut bani, numită Federal Reserve (FED), a fost închisă, astfel încât colapsul este inevitabil.

Ganditi-vă la încă ceva: un important broker de pe Wall Street a fost concediat. El are strânşi suficienţi bani (că doar a lucrat într-o adevărată “mină de aur”) şi a păstrat aceste economii ca şi cum nimic important nu urmează să se întâmple. Cu toate acestea, observăm că, mai nou, el a început să-si vândă şi maşinile sale sport şi colecţia de artă. De asemenea, a luat bani cu împrumut de la bănci, iar acum este pe deplin ipotecat, deci nu i-a mai rămas decât să împrumute de la prieteni. Cu alte cuvinte a căzut, s-a lovit foarte dur de podea şi a atins fundul sacului, astfel că a început să ceară bani de la “instituţii” non-bancare şi de la “rechinii” din finanţe. Pe deasupra a mai scris şi cecuri fără acoperire, bazându-se pe faptul că a aflat de redresarea economică (cred că din cele 19 anunţuri conform cărora “criza euro” a fost rezolvată).

Dacă priveşti la toate acestea de la margine, vei şti că nu mai este mult până când vulturaşul de pe Wall Street se va muta din cuibuleţul său de lux.

Situaţia din lumea occidentală se aseamănă foarte mult cu ceea ce a fost descris mai sus. În ultimii 30 de ani Statele Unite şi Europa (în ansamblu) au fucţionat pe baza unui anumit deficit comercial fată de restul lumii.

Liderii lumii financiare din Vest au finanţat în secret acest deficit prin promisiuni pe care nu şi le-au putut onora. De aceea, de exemplu, o obligaţiune în valoare de 300.000 dolari susţinută de durata de viaţă a unui muncitor obişnuit se eliberează de fiecare dată când un cetăţean american se naşte. Acesta este motivul pentru care chinezii au achiziţionat în secret mai multe proprietăti imobiliare din SUA.

Aceste manevre au tras de timp şi au creat impresia că totul este bine, mai ales în SUA.

Cu toate acestea, la fel ca in cazul vulturaşului de pe Wall Street din exemplul de mai sus, se poate nega realitatea pentru o anumită perioadă de timp. Dar până la urmă, oricât ai şine de lipite pleoapele, asta nu va face ca realitatea să dispară din preajma ta.

Acesta este şi cazul Occidentului.

Ce se întâmplă acum este că naţiunile creditoare s-au oprit din a emite noi credite. Acesta este motivul pentru care există acum o alianţă formată din 147 de naţiuni, condusă de Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud, care spune răspicat naţiunilor occidentale că nu vor cumpăra nici obligaţiunile lor, şi nici alte “produse financiare” dubioase.

Naţiunile occidentale, pe de altă parte, i-au împiedicat sistematic pe marii creditori ai lumii să-si investească veniturile în comerţul cu Occidentul şi în cumpărarea de lucruri reale, cum ar fi corporaţiile multi-naţionale din Vest.

Rezultatul a fost un “film cu mexicani”, adică doi oameni care îndreaptă armele unul către celălalt, în timp ce stau fată în fată la o masă.

Cu toate acestea, în acest caz, timpul este de partea alianţei celor 147 de naţiunii. Problema mare pentru Occident este că naţiunile occidentale au “externalizat”, cea mai mare a infrastructurii lor industriale. Aceste naţiuni au avut aroganţa să considere că restul lumii ar continua să facă lucruri reale în timp ce lumea occidentală le-ar fi dat în continuare ordine prin intermediul băncilor şi a altor instituţii financiare.

Acum, ei constată că banii câştigaţi de fabricile chinezeşti sau de exportul ASEAN, nu au fost cheltuiţi pe străzile din Vest. Chinezii şi-au luat dolarii şi îi cheltuiesc peste tot în lume pe lucruri “reale”, cum ar fi proprietăti imobiliare, mărfuri şi fabrici. Alte ţări au început să facă acelaşi lucru.
Aceasta înseamnă faptul că atât UE în ansamblul ei, cât şi Statele Unite sunt în stare de faliment, dar refuză să-l recunoască.

În cazul ţărilor membre UE, acestea au anunţat că vor imprima “euro”, în scopul de a ieşi din criză. Problema, desigur, este faptul că Banca Centrală Europeană nu mai are dreptul legal de a imprima euro, sub nici o formă.

E o situaţie similară cu aceea din SUA.

La acest punct, mulţi cititori se vor opune, spunând că atât SUA, (prin Federal Reserve), cât şi Banca Centrală Europeană şi-au anunţat proiecte masive de imprimare a banilor. Întrebarea este, atunci: “în cazul în care au făcut toate acestea, unde s-au dus banii?” Răspunsul este că iniţiativa lor a fost blocată de fiecare dată.

Cine a făcut blocarea? Răspunsul este: cele 147 de naţiuni care sunt obosite şi s-au săturat de uciderile în masă şi de invaziile făcute de NATO. Ele au puterea de a spune Băncii Reglementelor Internaţionale (BIS) să blocheze tipărirea de bani. Şi chiar asta au făcut.

În cazul Statelor Unite, există o situaţie puţin diferită. SUA este în datorii mult mai mari la restul lumii decât Uniunea Europeană. Până acum, chinezii i-au ţinut în funcţiune, deoarece un deficit comercial al SUA cu China, este în interesul geopolitic al Chinei, pe termen lung. Cei mai mulţi dolari americani sunt investiţi de China în Asia, Africa sau America de Sud (dar nu Europa şi SUA). Asta înseamnă mai mulţi prieteni şi influenţă pretutindeni în jurul lumii.

Rezultatul a fost că deja China sunt percepute de restul lumii ca venind cu saci de bani şi cu planuri concrete de afaceri în timp ce naţiunile occidentale vin cu arme şi planuri de haos. Ghici cine pierde şi cine îşi face prieteni în aceste circumstanţe (sugestie la punctul 2: nu occidentalii).

Dar blocajul cel mare rămâne, cel putin pană cand asiaticilor şi celorlalte ţări le va fi permis să-şi cheltuie banii în Europa şi SUA fără obstacole. În cazul în care acest lucru va deveni totuşi posibil, europenii şi americanii vor fi angajaţi la modul cel mai serios într-o campanie masivă prin care se va pune capăt sărăciei, se va opri distrugerea mediului înconjurător şi va începe o nouă eră.

Sursa: AIM

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .