.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Schimbarea premierului si a mai bine de jumatate din Cabinet nu a adus din pacate si o viziune noua in politiciile de guvernare, toti oficialii asigurandu-ne ca esentiala este continuitatea.

Nu neg, isi are si continuitatea rolul ei, dar acolo unde nu se face nimic sau se face mult prea putin nu ar trebui sa mai discutam de continuitate, ci de cu totul altceva.

Intr-o perioada in care autoritatile Uniunii Europene dezvolta strategii pentru tinerii care nu isi gasesc un loc de munca – in contextul in care rata somajului in randul tinerilor este de peste 20% la nivel comunitar, in Romania nici macar nu se vorbeste despre somaj.
Statistic, Romania sta minunat, avea doar 5,12% rata a somajului la sfarsitul lui 2011, comparativ cu 9,9%, media la nivelul Uniunii Europene. In plus, Romania este unul dintre putinele state din UE-27 in care nu s-a produs, in 2011, o inversare a tendintei de scadere a ratei somajului.

In realitate, cu totii stim ca rata mica a somajului din Romania nu reflecta numarul mare de locuri de munca existente, ci migratia accentuata a fortei de munca din ultimii ani, in special de dupa intrarea in Uniunea Europeana.

Chiar si asa, in prima luna din acest an, numarul somerilor a crescut in Romania cu 12.556, pana la 473.569 de persoane.

Cinci ministri in trei ani

Claudia Boghicevici este al cincilea ministru al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale in ultimele 38 de luni, dupa Marian Sarbu, Mihai Seitan, Sebastian Lazaroiu si Sulfina Barbu – ultimii doi conducand ministerul doar opt luni.

Unora li s-a reprosat ca nu au comunicat prea bine activitatea lor in fruntea ministerului, altora ca au comunicat pe alte subiecte decat cele legate de munca, familie si protectie sociala, dar niciunuia nu i s-a reprosat, spre exemplu, faptul ca nu a elaborat o strategie pentru incurajarea angajarii in randul tinerilor.

Indiferenta autoritatilor fata de tineri, care adesea se vad nevoiti sa-si caute un loc de munca in strainate, poate fi considerata si o… strategie. Din pacate, este una extrem de paguboasa, care n-ar mai trebui sa-si gaseasca continuitate.

Autoritatile au vazut prea mult timp doar partea plina a paharului, aceea ca cei plecati la munca in strainatate nu mai reprezinta o povara financiara pentru stat (mai putine ajutoare sociale de orice tip de acordat) si ca remiterile (a caror valoare era considerabila pana in urma cu doi-trei ani) invart o rotita importanta in angrenajul economiei nationale.

Sursa: Ziare.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .