.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

indexTimpul tace si trece. Ne indreptam cu pasi grabiti spre alegerile europarlamentare din mai. Partidele politice incep sa-si negocieze listele si pozitiile candidatilor lor pe liste. Dupa criterii de inflenta ori puterea financiara a candidatilor, ori dupa abilitatea de a manipula diverse grupuri sociale ori cetatenesti. In mare, insa, incep sa se reliefe doua categorii de candidati, atit la partidele politice cit si la independenti: unii promoveaza o viziune a mortii, altii una a vietii.

O viziune a mortii

In decembrie dl Remus Cernea si-a anuntat candidatura independenta la europarlamentare. Viziunea dinsului, asa cum este de asteptat, este una radicala, o viziune a mortii. Fost candidat la presedintia Romaniei, ateu, militant al drepturlor “minoritatilor sexuale,” promotor al avortului, dl Cernea a initiat, in iunie 2013, legea parteneriatelor civile in Romania. Legislatia propusa de dinsul cere legalizarea uniunilor civile intre persoane de acelasi sex in Romania cit si recunoasterea in Romania a acestor modalitati de convietuire incheiate in afara Romaniei. In alte cuvinte, viziunea si valorile pe care dl Cernea le promoveaza, si credem ca va incerca sa le promoveze daca ajunge in Parlamentul European, sunt total diferite de cele promovate de Alianta Familiilor din Romania (AFR) si de miscarea pro-familie si pro-viata din Romania.

Din 2007 incoace AFR si celelalte organizatii pro-familie si pro-vita din Romania promoveaza politici profamilie consistente cu valorile crestine si traditionale ale poporului roman. In 2009 AFR a reusit sa introduca in comisiile parlamentare de rigoare si apoi in Codul Civil mai multe articole care definesc casatoria traditionala, interzic casatoria ori uniunile civile intre persoane de acelasi sex, si interzic recunoasterea in Romania a acestor moduri de convietuire incheiate in strainatate. Romania e o tara suverana, iar cetatenii ei, ca stapini in tara lor, au dreptul, in consecinta, sa-si legifereze relatiile de familie si convietuire asa cum vor ei.

Viziunea dlui Cernea, din nefericire, este imbratisata de majoritatea europarlamentarilor romani care la ora actuala reprezinta Romania in Parlamentul European. Asta s-a reliefat in voturile date de ei din 2007 incoace. Majoritatea dintre ei au promovat o cutura antiviata, anti-religie, anti-Romania, anti-drepturi parentale, anti-homeschooling, ostila crestinilor.

Un alt exemplu de ostilitate

Un alt exemplu este dna Norica Nicolai si ostilitatea dovedita de dansa fata de crestinism in Comitetul dePolitica Externa a Parlamentului European marti, 11 februarie. Intr-un buletin de presa emis de Bernd Posselt citim ca marti un europarlamentar grec a initiat un amendament la un raport UE privind diferentele religioase in lume. Europarlamentarul grec a cerut introducerea unei fraze care sa exprime ingrijorarea UE fata de proliferarea intolerantei si a actelor de agresiune impotriva comunitatilor crestine din diverse regiuni ale lumii. Dna Nicolai s-a opus. Citam din comunicatl german: “The Liberal Romanian MEP NORICA NICOLAI made clear that her group woould also vote against the Report (alongside the leftwing group)”) (“Europarlamentara liberala romana Norica Nicolai a afirmat ca grupul ei va vota impotriva Raportului impreuna cu alte grupuri de stanga”.) Votul final a fost de 22 de voturi pentru amendament si 26 impotriva. [Detalii aici] Va reamintim cadna Nicolai a votat si pentru Raportul Lunacek.

Intrebarea deci este, care din aceste viziuni va fi imbratisata si votata in Parlamentul European de cetatenii tarii in mai 2014. Ori de voi, cititorii acestor rinduri? Cui isi vor da cetatenii Romaniei votul? Care viziune o vor promova si catapulta ei in Parlamentul European?

Sprijiniti o viziune profamilie si a vietii

Nadajduim ca toti oamenii de buna credinta ai Romaniei sa-si uneasca fortele sa plaseze in Parlamentul European candidati pro-familie si pro-vita. Unul dintre ei e dl Peter Costea, candidat independent. Dl Costea este singurul candidat care are un track record de promovare a valorilor in Parlamentul European inca dinainte de a-si anunta intentia de a candida. A facut-o din 2006 incoace, dar din afara Parlamentului European. A facut-o la multiple nivele. Viziunea dinsului e total diferita de cea promovata de dl Remus Cernea ori Norica Nicolai. Este o viziune pentru viata, credinta, suveranitate nationala, libertate religioasa, dreptul la viata al copiilor nenascuti, o Europa care ne respecta ca natiune si ne considera parteneri egali in determinarea viitorului acestui continent. O voce care considera ca politica externa a Uniunii Europene trebuie sa promoveze valorile la nivel international, nu nonvalorile. Sa promoveze si interesele Romaniei nu doar interesele marilor economii europene. Pina acum europarlamentarii romani doar au votat proiecte initiate de altii. Nu au initiat nici un proiect specific care sa ne promoveze interesele ori valorile. E nevoie de o voce noua, autentica, care sa exprime valorile majoritatii covarsitoare a cetatenilor Romaniei.

sursa: http://rapcea.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .