.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Catalin Ivan, liderul delegatiei de eurodeputati PSD, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca un raport din aceasta toamna al DG Regio, ajuns la Comisia de Control Bugetar a PE, arata ca 505 milioane de euro din cele 515 milioane de euro de fonduri de coeziune absorbite de Guvernul Boc in 2011 sunt susceptibile de frauda, potrivit unui raport din aceasta toamna al DG Regio, potrivit Mediafax.

Europarlamentarul a precizat ca situatia este “fara precedent la nivel european”, ministrul de Finante Florin Georgescu fiind invitat sa participe, in perioada urmatoare, la o audiere pe aceasta tema in cadrul Comisiei de Control Bugetar a PE.

Europarlamentarul PSD a indicat ca principali responsabili pentru aceasta situatie pe fostul ministru al Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, precum si fostul sef al ANRMAP, Cristina Traila.

“Daca se va dovedi frauda si se va dovedi pentru ca OLAF (Oficiul de Lupta Antifrauda – n.r.) actioneaza si nu iarta pe nimeni, statul roman va trebui sa dea inapoi cele 505 milioane de euro si sa ii recupereze ulterior […] Daca va trebui sa dam banii inapoi, va fi o mare problema. Raportul DG Regio vorbeste despre hotie si incompetenta si indica doua persoane: Elena Udrea si Cristina Traila. Cat a fost incompetenta si cat a fost hotie, o vor demonstra anchetele viitoare”, a afirmat Ivan.

Ivan a precizat ca raportul respectiv, referitor la activitatea pe 2011 a DG Regio, a fost discutat saptamana aceasta in cadrul Comisiei de Control Bugetar a PE.

sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .