.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un grup de tineri protestatari au reusit sa forteze intrarea in sediul Ministerului Mediului, unde s-au legat cu lanturi de caloriferele din biroul ministrului si in secretariatul acestuia. Protestatarii Grennpeace care s-au legat cu lanțuri de calorifer, militează împotriva proiectului Roșia Montană.

20 dintre ei au reusit sa forteze intrarea in minister si sa ajunga in biroul Ministrului Mediului.

Acesta nu se afla la birou in acel moment, dar apoi a veni sa-i asculte:

 

Protestatarii i-au cerut lui Laszlo Borbely să le spună ce e cu Roşia Montana.

“Eu sunt un om amabil şi chiar dacă au depăşit toate prevederile legale, pentru că s-au legat cu lanţuri de calorifer şi s-au aşezat acolo, am avut o discuţie de trei sferturi de oră şi le-am explicat punctul meu de vedere care este foarte clar încă de la preluarea mandatului: nu propun un aviz de mediu decât dacă sunt sută la sută convins că nu dăunează mediului”, a declarat Laszlo Borbely, citat de Mediafax.

Ministrul le-a mai spus protestatarilor că studiul de impact nu este finalizat şi că nu poate spune acum când va merge la Guvern cu o propunere, pentru că mai sunt “două – trei probleme de rezolvat”.

“Au cerut să le spun clar că sunt împotriva proiectului. Le-am zis că e în analiză. Stau la mine în birou, nicio problemă, e în desfăşurare activitatea. După o anumită perioadă o să le cerem să plece. A fost un dialog, le-am zis că dacă pot să vină cu sugestii, argumente tehnice, le stau la dispoziţie”, a mai spus ministrul.

“Au intrat în timpul unei discuţii. Şi-au dat şi ei seama că poziţia mea este una corectă, dar ei au mandat. Eu am fost amabil şi nu am început să fac scandal. Acum avem o convieţuire paşnică în birou”, a mai spus Laszlo Borbely.

Cititi articolul de pe RoStirea unde azi se dezbate în Comisia de Petiţii a Parlamentului European „Riscurile utilizării cianurilor în minerit in proiectul minier de la Roşia Montană” :   Victor Boștinaru: Serviciile secrete românești s-au împotrivit proiectului de la Roșia Montană .

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .