.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Oamenii de afaceri romani asteapta de la liderii politici rezolvarea problemelor economice, renuntarea la orgoliile de partid si considera ca pretul acestor turbulente va fi resimtit pe termen mediu si lung. Unii lideri ai comunitatii de business au obosit sa mai aiba sperante. Radu Craciun, deputy general manager al Eureko admite ca asteptari a avut la instalare. “In momentul de fata nu mai am deoarece este evident ca prioritatile Guvernului nu sunt de natura economica””, spune Craciun. Misu Negritoiu intrezareste “cu greutate”semnale pozitive si spune ca va fi nevoie de ani de zile pentru ca increderea sa revina. La fel crede si Violeta Ciurel, AXA Asigurari.

In prezent, punerea interesului national in fata oricaror interese de partid sau coalitii politice, promovarea valorilor europene si umane si respectarea lor, respectarea fara exceptii a legislatiei. Foarte importanta este stabilitatea mediului de afaceri care din pacate este supus unor schimbari permanente si imprevizibile. Cum investitiile straine in Romania au o pondere foarte importanta in crearea P.I.B., in crearea de locuri de munca, in aducerea de tehnologii si know-how, consider ca este imperios necesar sa fie tratate din aceasta perspectiva. Din pacate, instabilitatea actuala, in special cea politica, nu creaza o imagine buna Romaniei.
Nu cred ca este cineva foarte incantat de ce se intampla. Vedeti reactiile UE, ale ambasadorilor tarilor europene si SUA la Bucuresti si ale presei straine din ultimele saptamani. Aceasta este imaginea pe care o avem acum. Evident ca astfel de turbulente nu pot sa ajute si pot afecta nivelul de incredere in Romania. Orice investitor care vine in Romania isi construieste un plan de afaceri pe baza unor estimari macroeconomice viitoare care sigur ca pot fi modificate, dar nu atat de repede si dramatic, asa cum este cazul acum. Nu avem inca o previziune asupra cursului valutar al anului urmator.
Prioritatea guvernului ar trebui sa fie stabilitatea si recastigarea increderii investitorilor.

Radu Craciun, Eureko: Nu pot decat sa sper ca, macar, nu va strica echilibrele macroeconomice care au fot atinse in ultimii ani
Asteptari fata de noul guvern am avut la instalare. In momentul de fata nu mai am deoarece este evident ca prioritatile lui nu sunt de natura economica. Nu pot decat sa sper ca, macar, nu va strica echilibrele macroeconomice care au fot atinse in ultimii ani.Cei care reactioneaza primii la astfel de turbulente sunt investitorii financiari. Iar acest lucru s-a putut deja constata in evolutia cursului de schimb si a dobanzilor mai mari la care statul se imprumuta. Pe termen mai lung astfel de turbulente vor fi cuantificate in preturile pe care investitorii de portofoliu sau strategic vor fi dispusi sa le plateasca pe activele de stat scoase la vanzare.

 

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .