.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

26“Expresia corectă este Exploatarea Poporului Roman prin afacerea Roșia Montana. Cei ce susțin acest proiect, deputatul Dârzu, Negruț, prefectul de Alba dar și mulți alții susțin de fapt Proiectul de sărăcire accelerată pe care-l trăim de 24 de ani. Cei ce vor exploatarea zăcămintelor vor de fapt exploatarea cetățenilor romani, deoarece a accepta din partea unei firme străine doar 6% din aurul ce-l scot, fără a vb deschis și despre celelalte bogății naturale din munte, este jaf pe față.

26Firmele românești plătesc 16% impozit + 24%tva + 16% impozit dividente + alte taxe, românul simplu plătește impozit pe salar 16%, chiar și cel cu venit minim, + CAS + somaj + pensie….. iar Goldul de la Roșia…6%. De ce? Păi să plătească și românii la fel! 6% ! Fără tva, fără impozit, fără CAS…6%…și mai e ceva: Goldul plătește 6% din ceva ce nu a fost niciodată a lui, nu este și dacă va indrăzni cineva să legalizeze acest jaf va ieși revoluție! Cine susține scoaterea aurului din muntele sfânt si renunțarea la el pentru doar 6% din cantitate, susține cu sau fară cunoștință de cauză un jaf de proporți colosale, cu atat mai mult cu cât celelalte metale existente se dau pe gratis. Uraniu, zincul, tritiu, fosforul, germaniu …etc n-au nici o valoare pentru politicienii corupți și ne mai intrebăm cum de omul simplu din Romania, a ajuns să fie lipsit de valoare in fața statului. Omul simplu plătește impozit pe munca lui, pe casa lui, pe mașina lui, pe drumurile făcute de părinții lui. Dacă un om simplu gaseste aur in munte, o comoară spre exemplu, statul îl recompensează cu 30% din valoare PENTRU MUNCA LUI, dacă insă o firmă din Canada CUMPĂRĂ planurile geologice , de la un trădător de țară precizând că planurile geologice sunt secret de stat, si scoate aurul afară…statul ofera o recompensă de 94% PENTRU JAF!

Referitor la gargara locurilor de muncă, e o vrăjeală ieftină ce poate ține numai la cei ce și-au luat porția pentru tăcere. Cei ce acum fac tamtam de cât de necesare sunt 500 de locuri de muncă sunt aceeași care au demolat în ultimii 24 de ani peste 3.000.000 de locuri de muncă! Au fost disponibilizați zeci de mii de mineri din Valea Jiului, sute de mii, milioane de romani au fost aruncați în stradă amăgiți de câteva salarii compensatorii de către aceeași clică iliesciană ce astăzi mimează întelegerea și solidaritatea socială. Aceeasi clică criminală ce în decembrie 1989 au trecut țara prin foc și sânge pentru a-și păstra pozițiile exploatatoare, vor acum să ne trimită înapoi în evul mediu luând lumina sacră a muntelui, aurul si bogăția țării dată de Dumnezeu pentru a ne transforma din români în țara noastră în slugi în fosta noastră țară! De aceea ei vor…

EXPOATAREA POPORULUI ROMÂN să ÎNACEAPĂ la ROȘIA MONTANA! …în Africa redevența pentru exploatarea aurului e 25%

La începutul lunii decembrie vom afla dacă începe sau nu REVOLUȚIA DE AUR! Epoca de Aur …încă nu a luat sfârșit!

Roncea Radu pentru toți cei ce mai au curajul de a-și iubi ȚARA!”

sursa si foto: http://inforor.com/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .