.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

indexBONUS: otrăvirea apei, solului, aerului și cutremurele! Piața terenurilor se deschide peste fix 2 luni și 5 zile în scumpa noastră țară! (din 2014 se liberalizeaza piata terenurilor – n.r. Piata funciara va fi liberalizata de la 1 ianuarie 2014, astfel ca va fi permisa cumpararea de terenuri agricole de catre cetatenii din UE)
Ideea este nu neaparat sa exploateze, dar sa forteze proprietarii de terenuri agrigole sa vanda sau sa fie amenintati cu exproprierea pe principiul ca in zona respectiva pe o raza de xxx km se afla apa rece, apa termala, gaze, petrol, etc! În majoritatea oraselor din Romania, s-au cumparat toate imobilele si terenurile intravilane ce puteau fi cumparate, dar la tara, din cauza parcelarilor infinite este aproape imposibil sa cumperi suprafete mari de terenuri agricole!

Iar oamenii trebuie forțați să vândă

În Romania 80% din populatie este proprietara, un procent prea mare, pentru o tara asa bogata, din punc de vedere al celor care conduc planeta! Toti miliardari de pe planeta au atatea hartii si nu mai au ce sa cumpere cu ele….. in Romania eu zic ca sunt o gramada de “jucarii si proprietati si resurse“de cumparat!

În curând nu vom mai fi propietari , au ei grijă să dea o lege și ne vor expropria de urgență ..! Trebuie cu orice pret sa le blocam toate actiunile, care sunt clar impotriva interesului national! Este tradare pe fata! Este faza terminala descrisa mai jos! Cum să procedăm cu cei care vor să ne otrăvească apele, aerul și pe noi? Otrăvirea apei, solului, aerului și cutremurele

mergem la proteste! Ei si?

Pe ei ii doare undeva de protestele noastre! Nu au scrupule, nu au onoare, nu au bun simt, nu transmit pe posturile adevarul nici despre proteste nici despre tehnicile pe care lvor sa le aplice.. Ba au tupeul să ne și amenințe! Premierul Ponta ameninţă cu intervenţia în forţă în cazul protestelor violente

– nu mergem la proteste;

Asta ar demonstra ca nu ne pasa, iar mie, chiar imi pasa!

mergem la proteste, cum identificam pe cei vanduti lor si pe infiltrati?

Infiltratii pot pregati oricand o diversiune ca sa iasa scandal, cum procedam? În etapele de ocupare ale unei țări, se numărau patru:

1. demoralizarea populatiei;

2. destabilizarea economica;

3. criza;

4. a doua lovitura de stat in care ocupatia tarii nu mei este conspirativa ci pe fata.

Am trecut prin toate etapele? Nu! Suntem in perioada crizei. Riscurile sunt foarte mari. Cine pe cine? Războiul nervilor a început! Cine va invinge? Personajul pozitiv sau cel negativ? In basme reusea mereu cel pozitiv! Noi suntem personajele pozitive! Insa balaurul are multe capete si multe cozi. Ei au multe scenarii. Suntem suficienti de multi patrioti adevarati ca sa le facem fata? Unde ni se pot intinde capcane? Cum le vom evita? Doamne, învață-ne! Cam mult prea multe rele simultane indreptate impotriva romanilor de catre “angajatii” romanilor. Din angajatii nostri, ei au ajuns sa se creada stapanii nostri!

“Este timpul să mărim presiunea asupra conducătorilor noştri, inclusiv la protestele de stradă, spre a interzice vânzarea terenurilor agricole la străini. Stimaţi guvernanţi şi parlamentari români, bulgarii pot prelungi termenul de vânzare a terenurilor agricole la străini, până în anul 2020, noi ce facem? Ne asumăm şi noi ceva în interesul ţării?” Bulgaria încearcă să „închidă” piața pământului agricol

Sursa: Starea Natiunii

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .