.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

FacebookOdată cu acest „boom” al rețelei Facebook, aici şi-a făcut loc foarte rapid şi mass-media, de care nu putem scăpa nici la baie, care reuşeşte să prostească majoritatea utilizatorilor, prin informaţiile 100% eronate şi inventate de ei, pe care le servesc publicului şi bineînţeles 95% dintre cititori cred în ceea ce citesc. Acesta ar fi primul lucru care mă deranjează şi aici mă gândesc la cei 95% dintre cititorii care refuză să se trezească la realitate. Eu personal nu sunt abonat la niciun astfel de canal.

Pe lângă mass-media şi-au făcut loc şi corporaţiile care au pus mâna pe resursele noastre energetice, rezervele de apă, sistemul educaţional şi medical, mai exact, asupra oricărui aspect al vieţii noastre.

Un alt aspect şi o altă deviere de la proiectul iniţial, Facebook a devenit mai mult o agenție guvernamentală, un fel de CIA (sau SRI, să înţeleagă toată lumea). Cei care se simt cu musca pe căciulă (sunt infiltrați în reţele care se ocupa cu afaceri nu tocmai legale) ar fi bine să citească acest lucru: Facebook poate trimite la cerere, oricând, informații personale (cum ar fi convorbiri, şi mai nou, ei ştiu unde ne aflam şi când ne aflam, pot asculta telefonul fară a fi nevoie să deschizi aplicaţia sau să te afli într-o convorbire prin apel voce) agențiilor din orice țara (poliției). În concluzie, de la un site care în termeni şi condiţii spune că informaţiile personale înregistrate aici rămân personale, a devenit cel mai mare spion din lume.

Ajungem la utilizatori, scopul tinerilor (deoarece tinerii sunt utilizatorii majoritari) înregistraţi aici nu prea pare a mai fi socializarea, pare a fi mai mult un loc de laudă la nivel mare (până şi interlopii din închisori încărca poze zilnic pentru a arăta poporului ca ei şi acolo au valoare #mare #mare). Pe Facebook toţi sunt egali… conduc maşini de lux şi călătoresc în cele mai exotice țări de pe glob, însă când apăsă butonul „Log Out„, revin la viața plictisitoare pe care o trăiesc zilnic şi devin aceleaşi persoane care abia au ce să pună pe masă, că doar, statul pe Facebook a devenit mai interesant decât un job din care să-ţi câştigi existența.

M-am săturat, bă. De fiecare dată când luați șomajul, ajutorul social, alocația, pensia de handicapat sau salariul (acei care ştiu ce înseamnă muncă), postați poze cu mâncare sau băutură şi o ardeți gen: „Trăim viaţa ca sultanii” şi… (completaţi voi) de toți banii, cred că astea-s frustrări din copilărie care se trag din cauza neajunsurilor, nu ştiu ce aveţi, frate. Nu vă mai dura mult timp până când Facebook o să rămână doar genul ăsta de utilizatori.

Să nu mai vorbim de faptul că, Facebook este locul unde limba romană este cunoscută mai bine de americani decât de cetăţenii ai acestei ţări. Scurt şi la obiect: locul unde întâlneşti cei mai mulţi analfabeţi pe pixel pătrat.

Şi ce am enumerat până acum nu reprezintă partea întreagă, Facebook a devenit un business, ceea ce este şi normal, cu siguranţă fondatorul acestui website a cam lăsat-o mai moale cu socializarea şi s-a axat mai mult pe business. Asta ar face orice proprietar al unui brand precum Facebook, însă trebuie să se mai gândească şi la ceea ce se serveşte utilizatorilor zilnic.

Dacă toate aceste probleme s-ar rezolva, probabil, Facebook ar fi atrăgător şi pentru persoane cu un coeficient de inteligenţă mai ridicat decât au cei care fără Facebook nu ar mai conduce BMW-uri, nu ar mai lucra la „buzunarul lui tati” şi nu şi-ar mai petrece timpul „plictisiţi” prin staţiuni de lux din toată lumea.

Mai direct, pe Facebook nu ar mai domina „cocalarii” care să-ţi umple wall-ul cu distribuiri de ultimă speţă.

Dacă şi voi sunteți de acord cu mine şi doriți să mă susţineţi, distribuiți şi apreciați acest articol, haideți să deschidem nişte ochi și să introducem conținut de calitate pe Facebook!

 

sursa si foto:  http://www.nationalisti.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .