.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Fanfara Ciocârlia a fost invitată să susțină un minirecital la concertul anual desfășurat cu ocazia decernării preiumului Nobel pentru pace. Evenimentul va avea loc în capitala Norvegiei, Oslo, pe 11 decembrie.

Potrivit site-ului oficial al evenimentului, nobelpizeconcert.org, la eveniment vor mai concerta artiști de renume precum Seal și actrița și cântăreața americană Jennifer Hudson, laureată cu Oscar.

Concertul va avea loc pe Oslo Spektrum Arena, pe11 decembrie, la o zi după decernarea premiului Nobel pentru pace. Gazdele evenimentului vor fi actrița americană Sarah Jessica Parker, cunoscută pentru rolul din serialul Totul despre sex și actorul scoțian Gerard Butler, care are o relație cu fotomodelul român Mădălina Ghenea. „Sunt onorată să fiu pe scenă cu artiști atât de valoroși și să promovăm pacea în lume “, a declarat Sarah Jessica Parker.

Concertul care are loc cu ocazia decernării premiului Nobel pentru pace este un eveniment anual desfășurat încă din 1994. În cadrul spectacolului cântă artiști din toată lumea, din cele mai diverse genuri, de la jazz și muzică clasică, la rock și country.

Fanfara Ciocârlia a devenit un fenomen mondial pe scena world music începând din 1996. Sunetul unic, precum şi abilităţile tehnice ale interpreţilor i-au făcut faimoşi pe cei din Fanfara Ciocârlia. În 2006, ei au câştigat premiul BBC Radio 3 Planet Award pentru artişti europeni.

Grupul de muzicieni romi originari din România a cucerit lumea prin muzica explozivă inspirată din ritmurile fanfarelor militare turceşti, combinând cântece şi dansuri tradiţionale româneşti, ţigăneşti, bulgăreşti şi macedonene.

sursa : Adevarul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .