.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Delegaţia echipei FC Barcelona a sosit, vineri seară, la Bucureşti, cu o cursă charter de la Goteborg, care a aterizat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, catalanii urmând să dispute un amical cu formaţia Dinamo.

De la aeroport, echipa antrenată de Tito Vilanova a plecat la Hotelul Radisson, unde va locui pe perioada şederii la Bucureşti. Întoarcerea în Spania este programată imediat după meciul de sâmbătă.

Echipa Dinamo dispută, sâmbătă, de la ora 20.15, pe Arena Naţională din Bucureşti, un meci amical în compania formaţiei spaniole FC Barcelona.

La această partidă mai sunt disponibile 8.000 de tichete, potrivit organizatorilor, iar casele de bilete de la Arena Naţională vor avea, vineri, program prelungit după miezul nopţii.

Sursa: Gandul

500 de jandarmi şi 200 de poliţişti vor asigura ordinea publică şi siguranţa rutieră la meciul amical de fotbal dintre FC Barcelona şi Dinamo Bucureşti care va avea loc sâmbătă seară, pe Arena Naţională.

Meciul dintre echipele Dinamo Bucureşti şi FC Barcelona este catalogat drept unul cu grad ridicat de risc.

Accesul spectatorilor în incinta stadionului se va face începând cu ora 17,45, doar pe bază de bilete şi invitaţii, Jandarmeria Capitalei recomandându-le spectatorilor să vină din timp la stadion, pentru a evita aglomeraţia ce s-ar putea crea la intrarea în arena sportivă.

Toate arterele de circulaţie pe care se vor deplasa spectatorii către Arena Naţională vor fi supravegheate de 90 de camere video ale Primăriei Sectorului 2, pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului sportiv.

La finalul meciului vor fi monitorizate cu mare atenţie atât de camerele video, cât şi de patrulele Poliţiei Locale ale Primăriei Sectorului 2 fluxurile de suporteri care vor pleca de la stadion, pentru a interveni de urgenţă în cazul în care vor exista tulburări ale ordinii publice.

Conform Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cei 200 de poliţişti vor acţiona pentru: asigurarea ordinii publice în zonele adiacente locului de desfăşurare al manifestării sportive; asigurarea accesului auto riveranilor în zonele în care a fost blocată (deviată) circulaţia rutieră; identificarea şi semnalarea urgentă a eventualelor surse de risc la adresa securităţii participanţilor. De asemenea, poliţiştii vor identifica persoanele care, prin modul de manifestare, pot aduce atingere climatului de siguranţă publică.

Se va urmări, cu precădere: menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică; prevenirea manifestărilor violente, a actelor de vandalism sau a acţiunilor cu caracter terorist în locurile publice; prezenţa activă pe principalele artere de circulaţie, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru limitarea excesului de viteză şi pentru depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă participanţilor la manifestarea sportivă, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei le recomandă cetăţenilor, printre altele: să nu consume băuturi alcoolice dacă intenţionează să conducă autovehicule; să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură; să adopte un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi; în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul celei mai apropiate patrule de poliţie sau să apeleze la numărul unic de urgenţă 112.

Sursa si foto: Cronica Romana

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .