.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Filmul lui Cristian Mungiu, „După dealuri” va reprezenta România la cea de-a 50-a ediţie a „Viennalei” – cel mai mare festival de film din Austria care va loc în perioada 25 octombrie – 7 noiembrie.

Publicaţii prestigioase din Austria, precum cotidianul „Die Presse”, recomandă producţia românească printre cele mai interesante şi importante 20 de filme artistice, care vor putea fi vizionate în cadrul „Viennalei”. La cele două proiecţii ale filmului „După dealuri”, programate pe 30 octombrie şi 1 noiembrie, vor fi prezente şi actriţele Cosmina Stratan şi Cristina Flutur, premiate la Cannes pentru cea mai bună interpretare feminină.

La secţiunea scurtmetraj cinematografia românească va fi reprezentată de filmul „Rite of Spring” al Monei Vătămanu şi al lui Florin Tudor, prezenţi şi ei la Viena cu ocazia proiecţiilor filmului din 30, 31 octombrie şi 6 noiembrie.

Cea de-a 50-a ediţie a „Viennalei” va aduce în faţa publicului aproximativ 300 de filme, dintre care 140 de lungmetraje. Filmul lui Ben Affleck, „Argo”, va deschide festivalul de la Viena, iar „L’Intervallo” al lui Leonardo Di Costanzo va închide „Viennala”.

Prezent la deschidere va fi şi actorul britanic Michael Caine. De altfel, Michael Caine va fi artistul omagiat al ediţiei jubiliare a festivalului de la Viena. În cinstea acestuia va fi organizată o gală pe data de 26 octombrie, la care va fi proiectat – în prezenţa şi la dorinţa expresă a actorului – filmul „Sleuth” din 1972, însă într-o variantă restaurată, prezentată cu această ocazie specială în premieră mondială de către Academy of Motion Picture Arts and Sciences. În afară de gala omagială secţiunea „Tribute to Michael Caine” va cuprinde zece filme de referinţă din cariera actorului.

Această ediţie jubiliară „se caracterizează prin densitatea şi calitatea deosebită a filmelor artistice şi documentare prezentate”, explică directorul festivalului Hans Hurch.

Printre oaspeţii de onoare ai festivalului de la Viena se numără în acest an şi Isabelle Huppert, regizorii Olivier Assayas, Thomas Vinterberg, Brillante Mendoza şi Hal Hartley, cântăreaţa Ingrid Caven, artista Marina Abramovic sau cântăreaţa, compozitoarea şi poeta americană Patti Smith, care va susţine cu ocazia „Viennalei” un concert gratuit pe 4 noiembrie, la Metro Kino.

sursa si foto: RL

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .