.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

firea-610x300Primarul Gabriela Firea este acuzata de doua ONG-uri ca nu supune dezbaterii publice, incalcand astfel legea, proiectele de hotarare inaintate Consiliului General. Firea promitea in prima zi de mandat ca va face din consultarea publica un „mod de viata”.

Asociatiile ActiveWatch si Centrul de Resurse pentru participare publica au transmis primarului general al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, o scrisoare deschisa in care solicita scoaterea de pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de miercuri a proiectelor de hotarare care nu au fost supuse dezbaterii publice.

Cele doua organizatii spun ca niciunul dintre proiectele de acte normative de pe ordinea de zi pentru sedinta de miercuri nu a fost supus dezbaterii publice, iar de la inceputul mandatului noului primar general, doar trei proiecte de Hotarare de Consiliu au fost afisate pe pagina dedicata dezbaterilor publice, asa cum prevede legea transparentei decizionale.

„De la inceputul mandatului dumneavoastra din 23 iunie 2016 si pana acum au fost supuse dezbaterii publice doar trei proiecte de hotarare de Consiliu General, dintre care doua PUZ-uri. Afisarea proiectelor de hotarare cu 30 de
zile inainte de supunerea spre avizare de catre autoritatile publice mai mult decat a fi obligatorii prin lege sunt oportune prin aportul tuturor partilor direct afectate de aceste decizii.

Avand in vedere faptul ca ati mentionat in mai multe ocazii modul defectuos in care a fost guvernat orasul, mentionam ca parte din aceasta problema a fost si lipsa de transparenta si implicare a cetatenilor in deciziile publice. In aceste conditii, suntem convinsi ca veti schimba aceasta abordare a procesului de luare a deciziilor prin respectarea legii si promovarea participarii publice”, se arata in scrisoarea trimisa primarului general.

„Consideram ca aceasta practica aduce prejudicii cetatenilor si incalca angajamentele primarului cu privire la implicarea cetatenilor in deciziile publice”, se arata intr-un comunicat al celor doua asociatii.

Chiar in ziua in care a depus juramantul (23 iunie 2016), Gabriela Firea a facut urmatoarea declaratie: „Pentru mine, consultarea publica nu este o sintagma. Pentru mine, consultarea publica este un mod de viata, un mod de a fi”.

Proiectele sunt afisate pe site-ul Primariei doar cu 5 zile inainte de sedinta de Consiliu General, cand se afiseaza ordinea de zi.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .