.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

1Dragi cititori, crezeti că, probabil, că ceea ce sa întâmplat în Roswell este cel mai cunoscut caz înregistrat despre conspirație și secretul problemei OZN? Ei bine, stati sa vedeti incidentele ascunse pe care planeta noastră le-a trăit și guvernele au încercat să se le ascundă, cel puțin până în ziua de azi … Acelasi lucru este si atacul surpriză asupra Pearl Harbour ?

La 25 februarie 1942, exact 80 zile după atacul surpriză al japonezilor. Dintr-o dată, este detectată o echipă reală de la 15 la 20 de OZN-uri care zboară peste coastele Americii de Nord din Oceanul Pacific, în special între San Diego și San Francisco. Interesant este că a fost o zonă în care SUA a  pregătit contingente de soldați și de materiale pentru a se angaja în Asia pentru a razbuna atacul de la Pearl Harbour. Toate autoritățile militare și trupele din zonă au fost alertat imediat.  OZN-urile au fost vizibile de armată și, temându-se de un nou atac japonez fără avertisment, a deschis focul în aceeași dimineață, apărarea aeriana americana împotriva acelor obiecte zburătoare neidentificate. Ei au venit să facă 1430 runde de fotografii, în special în zona Los Angeles. Nici o lovitură ce a lovit orice țintă și OZN-urile au dispărut din toate vizionarile filmelor inregistrate.

Iulie 1947. Anul in care se intimpla Cazul Roswell . El a devenit cunoscut în întreaga lume. Nu voi intra în detalii pentru că știm cu toții ce sa întâmplat, ce a fost demonstrat publicului și apoi ceea ce este negat complet. Poate cel mai cunoscut caz este faptul ca guvernul Statelor Unite a încercat sa ascunda tot ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

În ferma lui Mac Brazel, la 120 km nord-vest de Roswell (New Mexico), un obiect între 7 și 9 m în diametru în formă de disc intră în coliziune si bucăți de metale subtiri, non-combustibile și necunoscute, dar incredibil de dure și necunoscute sunt înregistrate. Sunt recuperate mai multe corpuri de creaturi mici de 1,2 metri inaltime, capete mari și corpuri slabe apar. Unul dintre civili care au fost martori Barney Barnett: Toate resturile, inclusiv cadavrele au fost colectate și luate de soldați americani, care au sosit în zonă, alertati de către agricultorul  Mac Brazel, care a alertat șeriful din Roswell și aceasta la rândul său, armata. Totul a fost mai târziu negat și versiunea oficială a fost că a fost un balon meteorologic, care s-a prăbușit în acel loc după ce a spune lumii întregi că a capturat un OZN.

Acesta este doar vârful iceberg-ului  fenomenului OZN. Este una dintre cele mai cunoscute cazuri, dar acest lucru abia a început, iar din anul 1947, guvernele lumii au început să s ascundă multe incidente cu OZN-euri.

Guvernul Statelor Unite si CIA, Agenția Americană de Informații, curioase  înca din 1947, si ani de zile încep să adune informații despre incidentele OZN din întreaga lume. Apoi cazurile necunoscute pe care cercetătorii curajoși au reușit să aducă la lumină in aceasta poveste.  Tocmai investighează CIA primul incident OZN în 1947, s-ar fi intimplat în Tașkent, Uzbekistan, iar obiecte luminoase au fost observate la aceste latitudini. Începe ascunderea de informații iar opinia publică nu a cunoscut niciodată acest eveniment.

In decembrie 1947 s-a nascut proiectul SIGN. A fost un grup special de oameni de știință de rang superior din SUA, al cărui scop a fost de a studia fenomenul OZN. Un an mai târziu, în decembrie 1948 se naște GRUDJE un proiect, care are drept scop sa dezinformeze in special orice evenimente despre OZN-euri și / sau sa observe, ce se întâmplă pe planetă sau cel puțin pe teritoriul Statelor Unite. O altă sarcină a GRUDJE a fost de a aduna toate informațiile și apoi au format celebrul proiect Blue Book (Blue Book) în 1952. Acest proiect a fost infiintat pentru a aduna informații pentru a constituii un prim studiu al fenomenului OZN.  Din ce în ce mai mult pe planeta noastră incearca sa se  discearna dacă OZN-urile au un potențial sau nu pentru amenintarea securității Americii.  misiunea  condusa de USAF (Air Force SUA) a fost anulată la data de 17 decembrie 1969. Ei au studiat 12618 de înregistrări cu OZN-uri, 701 au fost fără nici o explicație logică. Acesta este cel mai recent proiect cunoscut până în prezent, care a fost realizat de studiile forțelor armate ale SUA cu privire la OZN-uri si au fost publice.

La 13 februarie 1948, USAF descoperi o navă spațială reală dintr-o altă civilizație pe un platou din zona azteca, New Mexico. “Farfuria” a fost de aproximativ 30 de metri în diametru. Oamenii de stiinta au stabilit ca structura nu a corespuns nici cu aluminiul nici cu alte metale sau substante ce se fabrica pe planeta noastră. A fost incredibil de luminoasa și cu o duritate surprinzătoare necunoscută pana atunci. In cadrul acestui OZN n-au găsit nimic, inafara de nici mai mult nici mai puțin de 16 corpuri neînsuflețite. Ele masoara putin peste 1 metru înălțime și au ochii în mod surprinzător similari cu cei umani. Pielea lui a fost arsa in acciden. Ei purtau uniforme de un albastru inchis cu nasturi metalici, au casti pe cap un fel de căști de protecție cu vizor plat. Unele dintre aceste organisme au suferit autopsii facute de medicii din US Air Force, dar rezultatul este încă un mister.

Un alt prăbușit OZN este recuperat de armata americana, de asemenea, 25 martie 1948 în Hart regiunea Canyon, în apropiere de zona Aztec am menționat mai devreme. un corp mai multe operațiuni de salvare. Acest obiect a fost de aproximativ 33 de metri în diametru. Până în prezent, în 1948, și nu de numărare cadavrele recuperate în Roswell, după ce toate aceste “capturi” făcute de OZN-uri de la sol căzute din SUA s-au recuperat un total de 17 corpuri de civilizatii extraterestre necunoscute. Evident, nu trebuie să ne amintim că toate aceste evenimente nu au fost niciodată cunoscute publicului. Dar a existat un detaliu care a cauzat alarma printre oamenii de știință staționate în aceste cazuri, iar militarii care au participat. In toate aceste cazuri, citate rămășițe umane din moloz navele extraterestre recuperate s-au găsit.

Guvernul Statelor Unite a creat CIA, Agenția americană de Informații, curios în 1947. Și de ani începe să adune informații despre incidentele OZN din întreaga lume.

Pe 7 ianuarie 1948 privind Mansville se întâmplă în Kentucky (SUA), celebrul caz de pilot militar Thomas Mantell, pe care le-am vorbit deja în raportul neobișnuit în această secțiune. Acest lucru pilot moare după ce a urmarit un obiect neidentificat care zboară aproximativ 100 de metri în diametru. Este primul militar a murit din cauza unui fenomen OZN. În aprilie 1949, urmat de un alt episod pe cer din SUA un OZN si in care joaca un american de testare de rachete balistice. Pe de instalația de testare împușcat la White Sands (SUA), un comandant în Marina SUA în urma testelor de zbor de rachete, dintr-o dată localizează în manevra Sky 2 OZN la o viteza ametitoare in jurul testele de rachete . După acest incident OZN, în doar o lună 3 OZN apar mai mult pe aceleași instalații militare în White Sands.

Dar 22 martie 1950 , un document secret de top , care arată în mod clar corpul ofițeresc al fenomenului OZN din cadrul guvernului Statelor Unite se face. Acest document este trimis de la Biroul de Comandamentul Strategic Air, cu sediul în Washington DC, directorul FBI. În ea următorul citat care afirmă: “Un agent al forțelor aeriene ale Americii din SUA, auprimit informații cu privire la OZN în formă de farfurie trei , care au fost recuperate în statul New Mexico. farfurii zburătoare erau circulare, aproximativ 20 de metri în diametru, și boltit în partea de sus. În cadrul fiecărui fel demâncare au fost înregistrate 3 corpuri umanoide, aproximativ 1 metru înălțime.Ei au fost acoperite cu rochii de plasă de sârmă textură fină. “

În ferma Mac Brazel lui, la 120 km nord-vest de Roswell (New Mexico), un obiect în formă de disc se ciocnește 7 până la 9 metri în diametru. bucăți de metale semne subtiri, non-combustibil și necunoscute, dar incredibil de dure și necunoscute înregistrate sunt recuperate. Aceasta este adevărata imagine a acelor părți interioare ale OZN.

Fără îndoială, venirea mai departe a acestui document secret intern de mare în rândul eșaloanele superioare ale armatei americane și FBI-ul, se demonstrează la schimb participarea armatei americane în salvarea de OZN-uri s-au prăbușit și recuperarea ocupanților săi pentru a ascunde și de a ascunde mai târziu la lumină. În iulie 1951, mai mulți astronomi care lucrează la Observatorul Palomar Mount din California, a descoperit într-o remarcă de rutină 2 obiecte zburătoare neidentificate situate mai puțin de 100 km altitudine, care au circulat în jurul valorii de pe orbita Pământului. Nimic mai mult și nimic mai puțin, astronomii citat, a văzut exact 2 nave cosmice uriașe și enorme străin ca niciodată înainte pe pământ a văzut pe nimeni. Acest eveniment, de asemenea, a ascuns complet. În 1951, astronomul W. Marcowitz, care a aparținut Observatorul Naval din SUA, a descoperit un OZN orbita Pământului în rotația în sens invers.După cum se poate vedea, observarea a început să fie tot mai frecvente și mai multe observatoare de pe planetă a început să detecteze aceste mișcări de masă în cer de Terra.

Dar, fără îndoială, nopțile de 19 și 20 iulie 1952, au fost cele două nopți puse în alertă pe întreaga armată americană, provocând panică în rândul populației americane și chiar în rândul propriilor lor politicieni. Radarele Aeroportul Civil Internațional din Washington DC, în luna august a detecta ecouri (Blips pe radar), marcate perfect, care apar dintr-o dată pe ecranele controlorilor de trafic aerian. Ecoul radar a fost clar și puternic, mai degrabă decât oferind o aeronavă de pasageri civile sau militare, chiar. Comportamentul și viteza au fost neobișnuite pe ecran și unul dintre OZN-uri ajunge la o viteză de 11600 kilometri pe oră sub radar. Baze radar Boling Air Force și Andrews, situat, de asemenea, OZN-uri. luptătorii Air Force ia scramble de interceptare, dar vin niciodată să se ajungă la acele obiecte. Adevărul este că obiectele au tăbărât la usurinta de cer american, s-au oprit la Casa Albă, Capitol și Catedrala din New York. New York, în special cele două nopți erau OZN-uri. Nopțile de 26 și 27 iulie și se repetă fenomenul sa întâmplat din nou, exact la fel. Cel puțin, deranjant. Acest lucru a fost imposibil să se ascundă din cauza ochii a milioane de martori care au observat acest eveniment.

sursa, foto si traducerea:  http://masdelmisterio.blogspot.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .