.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

705d9d95698e9bd2aeda68e5c6f9ecb2.jpgAtunci cand esti bolnav, cel mai important, indiferent de tratament, este sa ramai optimist. Apoi, nu uita sa te relaxezi, iar asta o faci nu pentru ca poti,  deoarece este greu sa te relaxezi atunci cand esti incercat de boala, dar ai sa te relaxezi fiindca TREBUIE! Iar acum,mare atentie la gandurile tale! Daca sunt pozitive, acestea reprezinta caramizile autovindecarii; daca sunt negative, ele se constituie in sabotorul acesteia.     

    Iata din ce motiv ai nevoie de ganduri de autovindecare:

  1. Boala apare atunci cand omul face lucrurile intr-un anumit fel, incat devine evidenta solutia vindecarii – reluarea a tot ceea ce nu a fost facut conform Legilor Universale ale Adevarului si Vietii.
  2. Fii  cat mai linistit, ceea ce favorizeaza procesul relaxarii,  atat de necesar in autovindecare – este dificil sa fii linistit atunci cand esti in suferinta si ingrijorat de boala, dar unul dintre mesajele oricarei boli este sa fii tu insuti (care este starea de a fi primordiala a oricarei fiinte umane, in timp ce boala este tot o starea de a fi, dar ea este opusul starii primordiale, cea plina de sanatatea). Esenta ta este  linistea, calmul si puritatea ce isi au sursa in Lumina Divina – iata de ce trebuie sa cauti divinul din tine, fiindca acesta te reconecteaza cu Sursa, de unde provine sanatatea ta prin  autovindecare – cand vorbim despre „autovindecare” este posibil sa te duci cu gandul la o insanatosire generata pur si simplu (auto) dar sa stii ca totul e mai complex, insa in masura in care stii ce se intampla, vei fi capabil sa parcurgi procesul de autovindecare – in toate tehnicile vis-a-vis de o  metoda sau alta (vizualizare, imagerie, meditatie) puterea intentiei este obligatorie – ea reprezinta numitorul comun al acestor tehnici, iar exactitatea si corectitudinea cu care este plasata intentia – ceea ce ii asigura puterea – vor contribui la materializarea rezultatelor, ceea ce inseamna autovindecare.

Autovindecarea se declanseaza prin puterea intentiei – desigur, nu orice intentie se si materializeaza, dar triada viata – adevar – corectitudine, care se afla la baza oricarui proces de autovindecare, asigura viabilitatea procesului. Asadar, puterea intentiei declanseaza autovindecarea, plasand (prin puterea gandului tau) intentia intr-un spatiu temporal in care boala este inlocuita cu sanatatea – in respectivul spatiu temporal ( reprezentat de locul din neant unde ajunge energia gandului tau, care se transforma din neant in concret, fiindca locul neantului a fost umplut de energia gandului tau – logic si simplu!)  exista vidul, care inseamna atomi, iar atomii sunt goi in interior, ceea ce este demonstrat stiintific de fizica cuantica – vidul este format de golul existent in atomi – iar tu plasezi gandul tau concret, ca intentie de autovindecare, care daca este un gand pozitiv, invaluit de Lumina, va genera vindecarea prin restructurare energetica. Gandurile negative genereaza haos, care nu numai ca impiedica autovindecarea, dar accentueaza dezechilibrul energetic generator de boala. Totul se rezuma la plasarea corecta a  energiei prin puterea intentiei generata de gand, urmand legile fizicii cuantice. Plasarea intentei de vindecare se face prin inlocuirea bolii cu sanatatea, folosind puterea gandului ca intentie in cadrul tehnicilor de vizualizare, imagerie, meditatie  (pentru ca desi in meditatie cauti sa iti  golesti mintea de ganduri, la baza mediatiei sta tot un gand, acela de a te detasa de o stare de a fi, pe care vrei sa o inlocuiesti  cu un nivel existential superior momentului prezent.) Gasesti aici Meditatie de autovindecare – “Doar fii!”

Dr.Liana Enache

Sa ne fie cu folos!

sursa si foto:  https://autovindecareblog.wordpress.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .