.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministrul desemnat al Finantelor, Florin Georgescu, a sugerat miercuri ca Romania va renegocia cu FMI tinta de deficit pentru acest an, care se va mentine insa sub nivelul de 3%. El a precizat ca salariile vor fi reintregite si se vor gasi solutii pentru platile catre pensionari, “cu respectarea stricta a tintei de deficit, asa cum va fi negociata si convenita”.

“Ne vom stradui si sunt sigur ca vom gasi solutiile necesare pentru satisfacerea promisiunilor referitoare la reintregirea salariilor si platile catre pensionari, cu respectarea stricta a tintei de deficit, asa cum va fi negociata si convenita cu reprezentantii” FMI, UE si BM, a spus el, subliniind ca in 2012 Romania va inregistra “sub 3% deficit bugetar dupa standardele de contabilitate europene”.

“Va fi sub 3% in acest an cu toate aceste cheltuieli care vor fi efectuate pentru reparatii materiale catre cetateni”, a adaugat Georgescu.

“Noi vom respecta in mod strict tinta de deficit pe 2012 din acordurile cu UE, care va fi negociata in zilele urmatoare. Vom negocia in asemenea conditii si avand asemenea restrictii de a ne incadra intr-un anumit deficit care va fi convenit prin negocieri, incepand de maine dupa amiaza”, a continuat ministrul desemnat al Finantelor.

El a tinut sa sublinieze, “ca principiu si coordonata fundamentala a Guvernului Ponta, continuarea acordurilor incheiate cu UE, FMI si BM, “in forma in care ele vor fi discutate si finalizate ca efect al negocierilor in zilele urmatoare”.

Acestea reprezinta o “conditie strict necesara pentru a se asigura finantarea externa a Romaniei, a deficitului bugetar, a contului curent, cu atat mai mult cu cat pietele internationale manifesta o anumita nervozitate, investitorii au o anumita aversiune fata de risc in urma unor evolutii, incertitudini din zona tarilor UE”.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .