.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

România, Slovacia, Polonia şi Bulgaria sunt singurele ţări din Europa emergentă care vor înregistra creştere economică în acest an, potrivit unui raport al FMI.

Europa emergentă, categorie din care face parte şi România, a fost afectată puternic în ultimul an de criza din zona euro, inclusiv prin dezintermedierea financiară derulată de mari bănci şi prin declinul intrărilor de capital, se arată într-un raport al Fondului Monetar Internaţional (FMI).

În ciuda acestor efecte, economia României va reuşi să încheie anul pe plus. FMI a menţinut pentru România estimarea, de 0,9% pentru acest an, anunţată de misiunea aflată la Bucureşti la mijlocul lunii august. Din regiune, creşteri economice vor mai înregistra Slovacia (2,6%), Polonia (2,4%) şi Bulgaria (1%). De cealaltă parte, economiile Serbiei, Ungariei, Cehiei, Croaţiei şi Sloveniei vor încheia anul pe minus.

Experţii Fondului arată că, faţă de 2008, contagiunea riscului din zona euro este mai redusă. Astfel, Fondul estimează un avans de 2% pentru regiune în acest an, urmat de o accelerare de 2,6% în 2013, în mare parte ca urmare a îmbunătăţirii situaţiei la nivelul întregii Europe.

România va depăşi Polonia în 2013

Pentru 2013, FMI estimează că economia României va creşte cu 2,5%, reprezentând al doilea cel mai mare avans înregistrat de ţările din regiune, după Slovacia (2,8%). Astfel, România va avea anul viitor o creştere economică mai mare decât a Poloniei (2,1%), singurul stat din Uniunea Europeană care nu a intrat în recesiune în timpul crizei. Faptul că România ar putea depăşi Polonia se datorează în mare măsură încetinirii economiei poloneze.

Guru pieţelor emergente, Mark Mobius, preşedintele executiv al Templeton Emerging Markets, scria recent pe blogul grupului că România poate fi una dintre cele mai atractive destinaţii pentru investiţii dintre ţările emergente, dar turbulenţele politice recente sunt cel mai bun exemplu pentru cum lupta pentru putere politică poate afecta progresul economic.

sursa si foto: Adevarul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .